Simona Ionescu / Redactor Șef

Căsnicia lui Natalie Portman e pe muchie de cuțit! Ce au descoperit jurnaliștii

Căsnicia lui Natalie Portman e pe muchie de cuțit! Ce au descoperit jurnaliștii
Actrița Natalie Portman are probleme în dragoste și căsnicie. Sursele spun că s-a tot chinuit să treacă peste faptul că a fost înșelată de Benjamin Millepied, dar nu a putut.

Final de căsnicie pentru Natalie Portman și Benjamin Millepied? Se apropie divorțul? Cei doi e posibil să meargă pe drumuri diferite, după ce bărbatul a înșelat-o. Actrița și-a luat timp să „proceseze și să se vindece” în timp ce trăiește separat de soțul său.

Actrița locuiește la Paris alături de cei doi copii

Surse din apropierea celor doi au mărturisit pentru DailyMail că cei doi fac planuri pentru a fi cei mai buni părinți pentru copiii lor, Aleph, de 12 ani, și fiica Amalia, de șase ani. După ce ar fi înșelat-o, Benjamin a făcut eforturi mari ca mariajul să funcționeze, dar se pare că Natalie nu a putut să uite. Recent, actrița, în timpul unui interviu acordat revistei WSJ Magazine, a menționat că locuiește la Paris cu cei doi copii ai săi, confirmând într-un fel divorțul de soțul său. De altfel, ea a venit singură la Globurile de Aur, apoi a fost fotografiată fără verighetă.

„Cei din jur știu cât de puternică este ca femeie”

„Divorțul este în lucru, dar deocamdată nu a fost depus nimic. Cu toate acestea, ei sunt despărțiți, iar ea locuiește la Paris, în timp ce Benjamin continuă să lucreze în SUA. Ei se gândesc la ce este mai bine pentru copiii lor, deoarece amândoi au atât de multă dragoste pentru ei și sunt părinți grozavi.

Natalie a avut nevoie de timp pentru a procesa și a se vindeca, iar cei din jurul ei știu cât de puternică este o femeie și cât de dedicată cauzelor sale, inclusiv emanciparea femeilor. Nicio femeie nu ar trebui să suporte un soț care o înșală. Ea a fost discretă în această privință pentru că așa este ea”, au spus sursele.

Natalie Portman și soțul Benjamin

Benjamin a avut o idilă cu Camille

Căsnicia lui Natalie și Benjamin a fost zguduită de acuzații de înșelăciune anul trecut, când publicația franceză Voici a publicat un raport exploziv, susținând că el a avut o aventură cu activista climatică Camille Étienne, în vârstă de 25 de ani. De asemenea, revista People a relatat la vremea respectivă că idila cu mai tânăra Camille a fost „de scurtă durată” și că Benjamin „făcea tot ce putea” pentru a o face pe „Natalie să-l ierte și să-și păstreze familia unită”.

Știe că a făcut o greșeală enormă. „Natalie este incredibil de retrasă și nu are nicio intenție de a juca acest rol în mass-media. Cea mai mare prioritate a ei este să-și protejeze copiii și intimitatea lor”, susțin sursele.

În adâncul sufletului cei doi se mai iubesc

Deocamdată însă, spune o persoană apropiată de actriță, nu a fost luată o decizie fermă în ceea ce privește divorțul. „Natalie urăște faptul că infidelitatea lui Benjamin a făcut-o să se simtă neputincioasă. Ea nu știe dacă își poate recăpăta puterea rămânând cu el sau părăsindu-l. Este cu adevărat o luptă să trebuiască să continue să se confrunte cu el. Dar în adâncul sufletului, Natalie și dansatorul francez ar fi încă foarte îndrăgostiți”, spun cei care îi cunosc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre