Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul bate la ușă. Super campioana României a plecat de acasă

Divorțul bate la ușă. Super campioana României a plecat de acasă
2024 a început cu o adevărată bombă. Ana Maria Brânză ar fi părăsit domiciliul conjugal, iar până la divorț n-ar mai fi decât un pas. Ce se întâmplă cu una dintre marile campioane ale noastre.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, între Ana Maria Brânză și soțul său, Pavel Popescu situația e complicată. Campioana ar fi plecat de acasă și e posibil să se ajungă la divorț.

Sursele spun că cei doi au probleme de la începutul iernii, când Pavel Popescu ar fi făcut o greșeală peste care Ana Maria Brânză nu ar fi putut să treacă. Pavel și Ana Maria s-au căsătorit în 2015, după ce au avut o relație de trei ani. Campioana și antrenorul secund la echipa națională de polo feminin au decis să-și trăiască viața cât mai frumos posibil, dar dincolo de ochii curioșilor.

Cei doi au șters și fotografiile pe care le aveau împreună pe contul de socializare

Sursele spun că Brânză nu s-ar fi mutat prea departe de soț, iar pe instagram nu mai există fotografii împreună. În plus, de ceva vreme, sportiva nu a mai postat nici o poză alături de câinele său Duras, pe care-l adoră, iar blănosul ar fi rămas cu Pavel Popescu.

Ana Maria Brânză a plecat de acasă. Urmează divorțul? Sursă foto: Cancan

„Ne-am propus de la bun început să facem echipă împreună”

Cu ceva timp în urmă, Ana Maria Brânză, care s-a retras din activitate în anul 2021, a vorbit despre cât de important a fost pentru relația cu Pavel faptul că au activat în același domeniu. Campioana a menționat atunci că s-au susținut încă de când au început relația.  „Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună”.

„Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm”

„Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam. Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a mărturisit Ana Maria Brânză.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre