Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul momentului. Raluca aplică lecția învățată la primul ei divorț, de Pepe

Divorțul momentului. Raluca aplică lecția învățată la primul ei divorț, de Pepe
Despărțirea Ralucăi Păstramă de Pepe, acum trei ani, a șocat pe toată lumea. Și mai surprinzător a fost faptul că un alt bărbat intrase deja în viața tinerei care i-a dăruit cântărețului două fiice. Pentru a doua oară, Pepe era înșelat de soții.

Separarea lui Pepe de Raluca, în 2020, a fost divorțul momentului, iar acum se consumă un alt divorț al momentului, între Raluca și noul ei soț, Ibrahim. Doar trei ani au rezistat împreună. Chiar dacă au devenit părinți, acum au decis să o ia pe căi separate, iar Raluca aplică lecția învățată la primul ei divorț, de Pepe.

Raluca Pastramă divorțează pentru a doua oară, la mai puțin de doi ani de la căsătorie.  Semnele separării au putut fin văzute. Dacă la începutul relației cu Ibrahim, Raluca avea apariții modeste și rare pe rețelele sociale, cu accent pe familie, în ultima perioadă, ea a devenit mult mai activă, inclusiv pe TikTok, unde s-a dezvăluit în ipostaze mai degrabă incitante. Toată lumea a putut vedea sau a putut să își reamintească ce femeie frumoasă este.

Cu două divorțuri la activ, Raluca Pastramă, va fi din nou, mamă singură, cu trei fete (Sursa foto. Instagram)

Raluca și Ibrahim s-au căsătorit cu două zile înainte ca viitoarea proaspătă mămică să meargă la maternitate pentru a o aduce pe lume pe fiica lor. Nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Pandele. Raluca și Ibrahim au o fiică, Maryam, pe care o iubesc ambii, la maxim. Fericirea de a fi părinții copilei însă nu a reușit să regleze problemele care au apărut în cuplu, astfel că, acum, cei doi au decis să încheie căsnicia.

Raluca aplică lecția învățată la divorțul de Pepe

Se pare că separarea celor doi este deja mai veche. Practic în ultimele luni ei nu s-au afișat împreună. În timp ce Raluca a încercat să păstreze aparențele, Ibrahim a dezvăluit totul în legătură cu căsnicia lor. El a declarat pentru SpyNews.ro că s-a separat de câteva luni de soția sa și că fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Bărbatul a mai spus că deja au stabilit detaliile separării – vor avea grijă „în continuare, ca doi părinți responsabili”, de fiica lor „minunată”.

Practic, Raluca, ce a avut un divorț turbulent de primul ei soț, cu mult scandal care a ajuns în public, a învățat atunci o lecție, cu Pepe. Iar cu Ibrahim nu mai repetă circul. Separarea lor se întâmplă în liniște, civilizat.

„Nu am fost sortiți să fim împreună”

Ibrahim a spus și ce crede el despre punctul în care i-a ajuns prima căsnicie: „Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă”.

Raluca l-a părăsit pe Pepe pentru Ibrahim, însă noua căsnicie nu a durat prea mult (Sursa foto: Instagram)

În continuare, bărbatul susține, conform sursei citate, că își doresc, și el, și Raluca, un divorț amiabil, civilizat și elegant, „tocmai pentru ca fetița noastră să fie mândră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetiței mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț”.

Ibrahim și Raluca au stabilit detaliile divorțului

Se pare că Ibrahim și Raluca au stabilit deja detaliile divorțului. Părinții vor avea custodie comună în ceea ce o privește pe fiica lor și se vor îngriji să îi ofere micuței tot ceea ce are nevoie pentru a crește fericită, fără să simtă lipsa unuia dintre părinți. Viitorul fost soț al Ralucăi Pastramă spune că are o relație foarte frumoasă inclusiv cu socrii, cu care, de altfel, familia sa e în relații de prietenie de familie încă dinainte ca el și Raluca să se cunoască.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre