Simona Ionescu / Redactor Șef

Apel neobișnuit la pompieri: E captivă în mașina de spălat! Colega ei a filmat și a postat totul pe TikTok

Apel neobișnuit la pompieri: E captivă în mașina de spălat! Colega ei a filmat și a postat totul pe TikTok
Apelurile către pompieri variază de la cele mai înspăimântătoare incendii, până la cele mai înspăimântător de amuzante situații. O studentă din Marea Britanie a solicitat intervenția pompierilor pentru un caz ceva mai deosebit decât salvarea unei pisici din copac.

O studentă în anul al 3-le de la Universitatea Hull a avut nevoie de echipajul de pompieri pentru a o scoate dintr-o mașină de spălat, în care s-a blocat accidental. 

Cum a ajuns Rosie în mașina de spălat

Rosie a decis să petreacă acasă alături de colega ei de apartament, Lydia. Pentru că petrecerile studențești sunt interzise din cauza pandemiei, iar cluburile și pub-urile sunt închise, cele două fete au creat propria petrecere în curte. După ce au făcut un foc și au început să bea, Rosie i-a spus Lydiei că, dacă se îmbată și ea, se bagă în mașina de spălat. Așa că, Lydia s-a îmbătat. 

@lydiadunwell

I LIVE WITH A CELEB😍 @_rosieclutter #British #alumni #Uni #Stuck #Fail #famous

♬ Graduation – benny blanco & Juice WRLD

„Mi-a spus să intru și, ce să fac, am intrat”, a spus Rosie.  Studentele au postat întreaga poveste pe TikTok, unde au adunat deja peste 60.000 de vizualizări.

Prietena ei a lăsat-o în mașina de spălat și a plecat la culcare

Între timp, Lydia s-a dus la culcare, iar ceilalți prieteni au încercat să o scoată pe Rosie din mașina de spălat, dar aceasta rămăsese blocată din cauza modului în care își îndoise picioarele.

„Probabil nu ajuta și faptul că era beată”, a comentat ulterior Lydia.

După ce au încercat mai bine de 20 de minute să o scoată pe Rosie din mașină, au chemat în cele din urmă pompierii.

„Bună, s-ar putea să sune cam ciudat, dar prietena noastră este blocată în mașina de spălat”, este apelul făcut la pompieri, iar în videoclipul distribuit pe rețelele de socializre pot fi auzite și sirenele mașinii care ajunge la fața locului.

Au fost în pericol să se electrocuteze și nu au știut

Lydia a spus că a fost „trezită de luminile albastre care străluceau afară. Am intrat în panică, crezând că e incendiu de la focul din curte, dar când am ajuns, jos Rosie era blocată în uscător. Nu am putut să nu râd, iar pompierul, când a intrat, a spus: asta e interesant.”, a povestit Lydia.

Chiar și pompierii s-au chinuit ceva timp pentru a o elibera pe Rosie, deoarece s-ar fi putut electrocuta, pericol de care tinerii care au încercat să o elibereze înaintea lor nici nu-l realizaseră.

Rosie spune acum că are multe vânătăi pe picioare și căfamilia i-a transmis că s-a făcut de râs, dar toți prietenii ei adoră întâmplarea, la fel și cei de pe TikTok.

„Cred că mi-aș fi putut rupe degetul mic, dar este în regulă. Mă dureau brațele din cauza faptului că mă ridicam și picioarele îmi erau încrucișate într-o poziție nefirească. Cu siguranță nu a fost unul dintre cele mai bune momente ale mele”, a spus Rosie.

Exclusiv. Ce i-a făcut lui Dorian Popa o Dulceatză de Băiat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre