Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă a internetului plânge amarnic pentru un bărbat, arestat pentru droguri. „Îmi duc singură crucea”

Fosta iubită a lui Fulgy de la Clejani spune că trece prin momente cumplite, iar problemele sunt legate de familie. Cunoscută pe internet ca influenseriță și o tipă dezinhibată, ea povestește fanilor tot ce i se întâmplă în viață.

Recent, blonda s-a fotografiat pe rețelele sociale plângând. Bia Khalifa a spus că Tiberiu, fratele ei mai mare este de trei luni în arest. Problema e foarte serioasă, pentru că e vorba de un dosar de trafic de droguri cu mare risc.

Ea a mai povestit odată că suferă enorm pentru că nu-și poate vedea fratele, iar acum a povestit că l-a visat și l-a îmbrățișat. În plus, s-a fotografiat pe rețelele de socializare în timp ce plângea. „Am visat că mi-am îmbrățișat fratele.’”, a spus Bia Khalifa, pe rețelele de socializare.

Bia Khalifa e în lacrimi

Bia Khalifa spune că sistemul de învățământ e de vină pentru situația fratelui său

Pe de altă parte, Bia Khalifa a găsit țapul ispășitor pentru unde a ajuns fratele ei. Ea spune că vinovat pentru situația cumplită în care se află bărbatul este sistemul de învățământ din România. ”Doar s-a întâmplat că n-am mai făcut eu nimic, am fost mai retrasă, lucrez în liniște la proiectele mele și probabil presa nu mai are ce să se scrie și acum se scrie de fratele meu. Da, e arestat, dar nu ar trebui să intereseze pe nimeni, ar trebui să vă intereseze doar de mine, nu de fratimio.

L-a părăsit pe iubitul italian

„O să iasă pentru că nu e cum sunt toți în țara asta, se dau în gât unii pe alții, n-au scrupule, fratimio nu e genul de persoană”

„Dacă ar fi mai diferit sistemul de învățământ din România, probabil nu ar fi fost unde e acum. O să iasă pentru că nu e cum sunt toți în țara asta, se dau în gât unii pe alții, n-au scrupule, fratimio nu e genul de persoană. Dacă a făcut ceva merge și își asumă, așa cum fac și eu, îmi duc singură crucea.”, a mărturisit Bia Khalifa pentru SpyNews.ro.

A renunțat la milionarul italian

Nu demult, Bia Khalifa s-a fotografiat pe rețelele de socializare în brațele unui personaj cunoscut în shwbizz-ul românesc, Philip Albu. Sursele spun că blonda s-ar fi despărțit de miliardarul italian, pe care nu demult spunea că îl iubește, iar relația cu noul iubit este destul de serioasă. Se pare că tânărul chiar ar fi prezentat-o familiei la un botez al unor prieteni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre