Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă celebră de la Hollywood, goală pe stradă. A fost internată de urgență la psihiatrie

O vedetă celebră de la Hollywood, goală pe stradă. A fost internată de urgență la psihiatrie
Fostul copil – vedetă Amanda Bynes, devenită regina adolescenților de la Hollywood, care a avut cândva o carieră strălucitoare și plină de promisiuni, a fost plasată în arest psihiatric după ce a fost găsită goală și singură pe străzile din centrul orașului Los Angeles, la primele ore ale dimineții de duminică.

Amanda Laura Bynes este o actriță americană care a început să fie cunoscută la sfârșitul anilor 1990  și la începutul anilor 2000 odată cu apariția sa în serialele Nickelodeon All That și The Amanda Show. În perioada 2002 – 2006, a apărut în sitcomul WB What I Like About You.

Vedeta de origine californiană, în vârstă de 36 de ani, a debutat în industrie la vârsta de șapte ani și a ajuns să devină unul dintre cei mai căutați copii actori ai generației sale. Ulterior, ea a trecut la statutul de regină a comediilor romantice pentru adolescenți, jucând în mai multe filme de succes, printre care She’s the Man, alături de Channing Tatum, în 2006.

Amanda Bynes a fost regina filmelor cu adolescenți

Dar tocmai când părea să aibă lumea la picioarele ei, cariera ei a luat o lovitură în urma unei arestări pentru conducere sub influența alcoolului în 2012, care a culminat cu acuzația de două infracțiuni minore de fugă de la locul accidentului. Ea a mai fost arestată în 2013 pentru că a aruncat un bong de la fereastra de la etajul 36 al apartamentului său din Manhattan. Ulterior acestor incidente, actrița a fost plasată sub tutela mamei sale, timp de nouă ani.

Episod psihotic: Amanda Bynes a apărut dezbrăcată pe stradă

Actrița cu probleme, în vârstă de 36 de ani, a fost văzută duminică în apropiere de centrul orașului Los Angeles fără haine pe ea. Ea a făcut semn unei mașini să oprească, spunându-i șoferului că se trezește după „un episod psihotic” înainte de a suna la 911, relatează Daily Mail.

Transformare uluitoare pentru copilul – vedetă care a fost Amanda Bynes

Bynes a fost dusă la o secție de poliție și a fost plasată în regim de reținere psihiatrică 5150. Codul 5150 reprezintă o acțiune legală din Codul de bunăstare și instituții din California. Aceasta permite unui ofițer sau unui clinician calificat să închidă pe cineva împotriva voinței sale timp de 72 de ore, care pot fi prelungite. În acest timp, persoana va fi evaluată în totalitate în ceea ce privește starea sa de sănătate mintală. Bynes este în prezent internată în spital și va primi îngrijiri timp de câteva zile. Nu se știe să fi fost rănită în timpul incidentului.

Actrița spunea că suferă de o „boală necunoscută”

Întâmplarea vine după ce actrița a renunțat să se reunească cu restul distribuției All That la ’90s Con sâmbătă, invocând o „boală necunoscută”, potrivit That’s 4 Entertainment. În ultimul moment, actrița, care și-a exprimat anterior dorința de a se reîntâlni cu foștii ei colegi de distribuție de la Nickelodeon la eveniment, a trebuit să anuleze. Prezența ei la reuniunea extrem de așteptată, alături de Kenan Thompson, Kel Mitchell, Danny Tamberelli și Lori Beth Denberg, ar fi marcat prima ei apariție publică de la sfârșitul celor opt ani de tutelă, în martie 2022.

Amanda Bynes a renunțat să participe la reuniunea cu foștii colegi de la Nickelodeon

Ea nu a abordat încă în mod public problema de sănătate care a împiedicat-o să meargă, dar cu doar două luni în urmă, ea a declarat pentru People că era „foarte încântată să se reunească’ cu ‘colegii ei de distribuție și să se întâlnească cu fanii” la 23 de ani după ce serialul original s-a încheiat. Interpreta a jucat în emisiunea de comedie cu scheciuri între 1996 și 2000 alături de Mitchell, 44 de ani, Tamberelli, 40 de ani, și Denberg, 46 de ani.

În 2019 a fost confirmată o reluare a serialului, cu Kenan Thompson, membru al distribuției originale, în calitate de producător executiv, iar Mitchell s-a alăturat din nou distribuției, cel de-al 11-lea sezon fiind difuzat în luna iunie a aceluiași an. Ultimul episod al serialului a fost difuzat la 17 decembrie 2020, după ce producția a fost suspendată din cauza pandemiei COVID-19.

Și-a cunoscut iubitul la dezalcoolizare

Pe de altă parte Bynes și iubitul ei, Paul Michael, au rupt logodna în iulie 2022, dar se pare că s-au împăcat din nou în august. Acum se zvonește că locuiesc din nou împreună în casa Amandei din L.A. Zvonurile privind ultima lor reuniune au apărut pentru prima dată la începutul lunii octombrie 2022, când vedeta Nickelodeon a împărtășit o imagine misterioasă în care se ținea de mână cu Paul Michael – care putea fi recunoscut după tatuajele sale distinctive – pe Instagram Story.

Fosta actriță și-a cunoscut iubitul la dezalcoolizare

Bynes și Michael s-au logodit în mod faimos de Ziua Îndrăgostiților din 2020, la doar câteva luni după ce au stat în același centru de dezalcoolizare. Câteva luni mai târziu, actrița a sunat la 911 în timpul unei dispute legate de recidiva acestuia. Ea l-a acuzat că a vandalizat casa mamei sale, că s-a uitat la filme porno cu femei mature și că nu-și mai lua medicamentele.

În afară de viața amoroasă „ocupată” a Amandei, se pare că vedeta a dezvoltat, de asemenea, o „linie de parfumuri”, și s-a înscris la Fashion Institute of Design & Merchandising după ce și-a obținut diploma de asociat acolo în 2019. În martie 2022, Bynes a fost eliberată de tutela legală de nouă ani controlată de mama ei, Lynn.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre