Simona Ionescu / Redactor Șef

O vreme a stat pe tușă, acum le-a pregătit surprize mari fanilor. O blondă celebră a anunțat că revine cu forțe proaspete

O vreme a stat pe tușă, acum le-a pregătit surprize mari fanilor. O blondă celebră a anunțat că revine cu forțe proaspete
E una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizz-ul românesc, a prezentat multe emisiuni de succes, dar fanii au fost triști că nu i-au mai văzut fața veselă.

Tuturor celor care o iubesc Cristina Cioran le-a dat vestea mult așteptată. Revine pe sticlă sau pe Youtube, deocamdată nu s-a decis, cu un proiect nou nouț. E vorba de o emisiune culinară, care va fi difuzată, probabil, din toamnă.

„Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva”

Vedeta a vorbit despre acest lucru într-un interviu recent, când a precizat și faptul că a găti este pentru ea cea mai mare distracție. „Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc.

„Este relaxarea și distracția mea favorită”

Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc şi mi-am dorit foarte mult să continui cu această pasiune. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc.

Cristina Cioran revine cu forțe proaspete

Fac mese şi gătesc pentru prieteni de foarte mult timp, de când mă stiu, aşadar a fost şi o încurajare a lor să duc pasiunea mai departe”, a povestit Cristina Cioran.

N-a renunțat la inelul de logodnă

După o despărțire de iubitul său, deși a fost cerută în căsătorie și o perioadă de gândire, relațiile dintre cei doi s-au mai închegat. În plus, vedeta nu renunță la inelul de logodnă, semn că în sufletul ei mai există dragoste. „Îl mai port uneori. Nu știu de ce se întreabă lumea, o să vedem, habar nu am, viața îți oferă o grămadă de surprize, îmi doresc să fim sănătoși.

Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei. Are momente când mai plânge, nu mă deranjează, e copil. Nu am ce să-i fac, nu poate să râdă tot timpul. Mi-ar plăcea să am mai mult timp liber, am o bonă, are și tătic, desigur”, a spus actrița, la un post de televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre