Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Diana Leonte le închide gura cârcotașilor. „Nu am fost cu dânsul în Brazilia sau în altă vacanță…”

Oana Diana Leonte le închide gura cârcotașilor. „Nu am fost cu dânsul în Brazilia sau în altă vacanță…”
Oana Diana Leonte s-a săturat să tot fie pusă la zid privind relația pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea. Tânăra nu mai vrea să se tot spună vrute și nevrute despre ea.

Pe cât de mult încearcă Liviu Dragnea să scape de probleme, cu atât acestea par să se țină scai de el. Fostul politician e iar într-o situație grea.

Oana Diana Leonte le închide gura cârcotașilor. „Nu am fost cu dânsul în Brazilia sau în altă vacanță…”

Oana Diana Leonte se pare că nu a fost atât de credibilă când a declarat, în urmă cu ceva vreme, că nu are nici o legătură cu Liviu Dragnea. După ce au ieșit tot felul de discuții privind o posibilă vacanță alături de fostul politician în Brazilia, când s-au făcut și înregistrări care l-au dat peste cap pe acesta, Oana Diana Leonte pune punctul pe I.

„Oameni buni, credeam că am dezmințit orice posibilă relație cu domnul Liviu Dragnea! Nu am fost cu dânsul în Brazilia sau în altă vacanță, deci e clar că nu aveam cum să filmez sau să înregistrez ceva! Vă rog respectuos să încetați cu aceste mizerii pe care le promovați în presă!”, a spus ea recent pe contul de socializare.

Cum a început povestea cu vacanța din Brazilia…

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Oana ar fi fost invitată de fostul șef PSD în Brazilia, la una dintre proprietățile pe care acesta le-ar deține acolo, iar tânăra, profesor de franceză și fost model ar fi acceptat.

Sursele cancan.ro spun că la un moment dat, Dragnea și-ar fi pus sufletul pe tavă, susținând că se simte foarte singur de când a ieșit din închisoare și se simte trădat și părăsit de toată lumea. În acel moment, Oana i-ar fi întins o mână de ajutor și și-ar fi chemat câțiva prieteni. Despre care ulterior a afirmat că îi cunoaște de doar două luni.

Cine a făcut filmarea

Mai mult, Dragnea se zice că ar fi povestit și lucruri mult prea intime, legate de firma Tel Drum SA, ce acțiuni la purtător avea și multe altele. Iar cineva ar fi filmat totul, apoi înregistrarea ar fi ajuns la DNA. Când a aflat ce s-a întâmplat, Liviu Dragnea s-a enervat cumplit și a făcut un scandal fără precedent, aducându-i Oanei reproșuri.

Tânăra s-ar fi scuzat și ar fi încercat să-l facă să înțeleagă că nu are nici o vină. „Ai zis că-s prietenii tăi, că îi cunoști, și ei la mine în casă m-au filmat!”, ar fi spus politicianul, conform sursei citate.

Indiferent cine a fost persoana care ar făcut filmarea, acum negată, un lucru e cert: Dragnea e într-o situație complicată și doar timpul va spune ce s-a întmplat și ce se va întâmpla.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre