Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis, dezastru în bucătărie. „Încălzesc mâncarea la reșou…”

Oana Lis, dezastru în bucătărie. „Încălzesc mâncarea la reșou…”
Oana Lis recunoaște că nu știe să gătească pentru că toată viața a dus-o soțul la restaurant. Situația financiară precară a făcut-o însă să intre în bucătărie, dar spune că Viorel Lis aruncă mâncarea pregătită de ea la gunoi.

Oana Lis face eforturi mari să pregătească ceva de mâncare, dar din mâna ei nu ies lucruri comestibile. Dovadă că Viorel Lis aruncă deseori mâncarea la gunoi.

Oana Lis face tot ce poate pentru a-și îngriji soțul și s-a apucat chiar să gătească. Până acum a învățat să facă ouă prăjite, dar nici acestea cum trebuie, așa că Viorel Lis e nevoie să arunce mâncarea la gunoi. A găsit însă o soluție.

„Viorel a spus că le fac prea îmbibate în ulei. Dar m-a învățat o doamnă de pe facebook să le tapotez”, a povestit soția lui Lis.

„Cel mai bine știu să iau un meniu de la fast food și să-l încălzesc”

Pentru că a avut mereu probleme cu aragazul, Oana nu-l mai folosește, așa că a trecut pe reșou. „Cu aragazul am pățit-o, așa că acum încălzesc mâncarea la reșou. Am cumpărat un reșou, am dat 90 de lei pe el.

„E și vina lui Viorel că am ajuns așa. M-a ținut 15 ani numai prin restaurante”

Oana Lis, dezastru în bucătărie

Se acumulase o bulă de gaze în perete. Viorel chiar mi-a spus că dacă se declanșează un incendiu, nu am cum să-l scot de acolo. (…) E și vina lui Viorel că am ajuns așa. M-a ținut 15 ani numai prin restaurante și acum dintr-o dată, pac, treci în bucătărie. Așa că cel mai bine știu să iau un meniu de la fast food și să-l încălzesc.

În rest, nu-mi iese nimic. Am făcut niște cartofi prăjiți, jumătate arși, jumătate cruzi”, a recunoscut vedeta invitată la Dan Capatos în emisiune.

„Am spart farfuria cu mâncare”

În plus, spune Oana, pentru că este foarte agitată, nu de puține ori a încălzit mâncarea, a pus-o în farfurie, apoi „am spart farfuria cu mâncare”.

„Iau chestii mai mult semipreparate și le mai adaug eu puțin unt, ulei, puțină sare. Așa mi se pare că le îmbunătățesc. (…) Viorel are gusturi alese, a fost la masă cu regele, cei mai mari primari, când îi aduc mâncare de la autoservire, îmi aruncă mâncarea.

Cum să stau eu două ore în bucătărie să gătesc și să o arunce și pe aia? Înnebunesc, iese ceartă, dacă se întâmplă asta”, a menționat Oana Lis. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri