Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta avea o slăbiciune pentru mâncarea de pe stradă. Pachetul de 10 lire sterline era ridicat de un lacheu

Regina Elisabeta avea o slăbiciune pentru mâncarea de pe stradă. Pachetul de 10 lire sterline era ridicat de un lacheu
Regretatei regine Elisabeta îi plăcea să își petreacă vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția. Nu rezista să nu se răsfețe cu mâncarea la pachet, cumpărată de pe stradă de un lacheu cu doar 10 lire sterline.

Răposata regină Elisabeta ar fi putut consuma cele mai incredibile preparate culinare din lume. Dar avea o slăbiciune pentru un anume fel de mâncare: takeaway.

Se „trata” cu pește și cartofi prăjiți

S-a aflat că fostul monarh comanda întotdeauna același deliciu culinar atunci când stătea la Balmoral, iubita sa reședință scoțiană, și trimitea un lacheu să îi ridice comanda. O persoană din interior a confirmat pentru Fabulous că „ocazional, se „trata” cu pește și cartofi prăjiți când era la Balmoral. Un lacheu este trimis pentru a-l lua din orașul local Ballater”.

„Sper că i-a plăcut, suntem cunoscuți pentru cele mai bune kebab-uri din Norfolk”

Majestatea Sa s-a bucurat și de un kebab în trecut, potrivit revistei Hello! Corespondentul regal Jayne Seymour a dezvăluit că takeaway-ul Krazy Kebabs din Swaffham a primit prin telefon o comandă de livrare la Sandringham House.

„Am presupus că mâncarea era pentru un servitor. Dar când am ajuns la intrare, un majordom a luat-o și a spus că este pentru regină. Sper că i-a plăcut, suntem cunoscuți pentru cele mai bune kebab-uri din Norfolk”, i-a spus șoferul de livrări lui Jayne.

„Polițistul care este din nou cu mine astăzi este cel care îmi aduce Nando’s tot timpul. Este vina lui”

Bucuria reginei Camilla: peștele și cartofii prăjiți

La rândul său, prințul William e cunoscut ca fiind un fan al lanțului de fast-food Nandos. „Toată lumea iubește un Nando’s. A trecut ceva timp de când nu m-am mai răsfățat cu un burger. De fapt, polițistul care este din nou cu mine astăzi, este cel care îmi aduce Nando’s tot timpul. Este vina lui.”, a spus William la BBC, într-un documentar difuzat în 2020.

„Pește proaspăt și chipsuri, învelite în hârtie”

La rândul său, prințesa Kate a vorbit în 2017 despre pasiunea pentru curry, dar a specificat că William nu consumă așa ceva, pentru că nu este fan al mâncărurilor picante.

Într-un interviu acordat fiului său Tom Parker Bowles pentru revista YOU Magazine, regina Camilla a dezvăluit că mâncarea ei preferată de la pachet „peștele proaspăt gătit și chipsuri, învelite în hârtie. Mirosul acela… Nu poți bate peștele și chipsurile adevărate”.

Regele Charles, îndrăgostit de pizza

Și regele Charles pare să fie un fan al pizza. În 2019, în timp ce se afla într-o vizită în Scoția, Charles a râs când a fost prezentat ținând o pizza Margarita în mână, în timp ce saluta mulțimea în St. Boswells.

„Am vrut să îi ofer pizza pentru că el este o parte importantă a acestei țări. A fost curios, a zâmbit și i-am spus: este o margherita. Cred că Charles a spus: este preferata mea”, a declarat pentru Press Association, chef Erminio Di Meo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre