Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis, mărturisire de pe patul de spital: „Mă plătește cu…”

Oana Lis, mărturisire de pe patul de spital: „Mă plătește cu…”
Fostul primar general al capitalei, Viorel lis, are o viață grea la bătrânețe. Zilele acestea el se deplasează doar cu ajutorul scaunului rulant, fiind la spital. Întreaga situație e dramatică, iar soția sa are grijă să o mediatizeze.

Oana Lis a ajuns și ea la spital și face o mărturisire șocantă pe contul ei de TikTok. Dezvăluirea vine după ce zilele trecute anunța că vinde o serie de bunuri din casă, pentru a strânge banii necesari soțului ei, care avea de făcut o serie de analize medicale. Viorel Lis este internat de  mai multe zile într-o unitate medicală.

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, este internat în spital, starea sa nefiind deloc bună (Sursa foto: Facebook)

Printre lucrurile pe care Oana Lis le-a scos la vânzare s-a numărat o icoană valoroasă, care a atras imediat interesul fanilor, dar și o statuetă din argint. Oana a mai vândut și o rochie neagră, marca Guess, dar și o geacă pentru toamnă, precum și un colier verde, cu o inimioară pentru care a primit de patru ori mai mult decât a cerut. De asemenea, s-a vândut și o carte scrisă de Corneliu Vadim Tudor, cu o dedicație specială pentru Viorel Lis.

„Viorel m-a plătit ca să stau cu el, după cum vorbește lumea”

Viorel Lis este internat de  mai multe zile într-o unitate medicală. El este greu deplasabil, prin urmare are la dispoziție un scaun rulant. Soția sa a glumit spunând, tot zilele trecute, că bărbatul vieții ei a scos-o la plimbare, după ce a distribuit pe rețelele sociale o imagine în care îi stă în poală soțului ce se află în scaunul cu roți.

@oanalisconsiliereUnele femei „pe interes” merg în Dubai…eu, la Spital !!!🙄😅♬ sunet original – Oana Lis

Sătulă de criticile pe care și le aude și vede constant în mediul online, Oana Lis a decis să dea o replică gurilor rele. Ea recunoaște că e „pe interes” și că e plătită de soțul ei. Este ironică, evident, iar ironia ei are un gust amar.

„Unele femei „pe interes!” merg în Dubai…eu, la Spital !!!🙄😅”, a notat Oana Lis în dreptul unei postări de pe contul ei de TikTok. Aceasta le arată urmăritorilor ei că se află la spital. S-a internat alături de soțul ei, Viorel Lis, ca să-l poată ajuta și îngriji. În postare Oana susține că „mă plătește; cu trei lei pe zi”, și chiar filmează momentul în care, de pe patul alăturat,  fostul edil bolnav îi întinde banii.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre