Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis povestește despre viața chinuită a lui Viorel. „Așa mai vede și el lumea…”

Oana Lis povestește despre viața chinuită a lui Viorel. „Așa mai vede și el lumea…”
Oana Lis i-a surprins pe toți cu grija pe care i-o poartă lui Viorel Lis. Și pentru că acesta nu o mai poate însoți la evenimente, a găsit o soluție pentru a-l ține la curent cu noutățile.

Chiar dacă nu mai poate merge alături de Oana Lis la evenimente mondene așa cum era obișnuit, Viorel Lis e la curent cu toată noutățile. Ce soluție a găsit soția fostului primar al Capitalei.

„Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea”

Pentru ca Viorel Lis să fie în temă cu tot ceea ce se întâmplă nou în România, Oana Lis a povestit că-i trimite soțului fotografii și videoclipuri. Astfel acesta știe și pe unde umblă nevasta și nu își face nici un fel de probleme și simte că trăiește. „El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună, dar o să-i trimit niște video-uri, niște poze de aici. Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea”, a mărturisit Oana Lis, pentru o publicație.

Unde vor petrece cei doi Paștele

Oana și Viorel Lis au trecut împreună peste toate problemele

Deși vremurile frumoase în care plecau de Paște în cele mai frumoase locuri, Oana Lis nu se plânge. E mulțumită că îl are pe Viorel alături de ea și spune că nu are nici un plan, dar știe sigur că nu va lipsi de la slujbă. În plus, soția fostului primar al Capitalei e bucuroasă că acesta a depășit vârsta medie de vârstă din România și că a scăpat de problemele mari de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani.

„Sunt zile și zile. Bătrânețea merge cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României. Din păcate, în România media de vârstă este ceva trist, este 74 de ani, în Italia e 82. Deja spunem că anii în plus sunt de la Dumnezeu.”, s-a destăinuit blonda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre