Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Mareș a ieșit pe geam și a început să strige după poliție! Un cămătar îi bătea cu pumnii în ușă

Oana Mareș a ieșit pe geam și a început să strige după poliție! Un cămătar îi bătea cu pumnii în ușă
Mariajul Oanei Mareș cu Cătălin Viziru nu a fost lipsit de probleme și greutăți. Unele dintre acestea au fost de-a dreptul terifiante și nimeni nu a știut prin ce a trecut fosta prezentatoare TV.

Oana Mareș, fostă prezentatoare TV, a trecut prin experiențe grele, iar momentele în care fostul ei soț pierdea bani la jocurile de noroc au fost traumatizante.

Un cămătar îi bătea cu pumnii în ușă

În urmă cu câțiva ani, Augustin Viziru avea o dependență urâtă: jocurile de noroc. A pierdut sume uriașe la cazinouri, sume împrumutate deseori de la cămătari.

A reușit să scape, într-un final, de acest viciu, însă nu înainte ca patima jocurilor de noroc să-l coste nu doar o avere, ci și căsnicia. Oana Mareș a introdus acțiunea de divorț într-un moment în care toată lumea se aștepta ca ei să anunțe venirea pe lume a unui copil.

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, fratele lui Lucian Viziru și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre viața sa desprinsă din filme.

El a povestit o întâmplare când era căsătorit cu Oana Mareș: un cămătar venise acasă să-și recupereze banii. În acel moment, în care individul îi băte aputernic în ușă, el rugat-o pe Oana să iasă pe geam și să strige după poliție.

„Dă-mi banii, că dacă nu îmi dai banii…”

„Să îți povestesc de un cămătar. Aveam să-i dau bani și nu aveam de unde să-i dau. Era oarecum un soi de prietenie între mine și el.

Oana Mareș și Augustin Viziru au fost căsătoriți. Divorțul lor a surprins multă lume, deoarece ea a ascuns foarte bine problemele din cuplu.

La un moment dat a pierdut și el foarte mulți bani și m-a sunat: „Dă-mi banii!”. Zic: „N-am”. Aveam să-i dau mult, câteva mii bune dobândă. „Dă-mi banii, că dacă nu îmi dai banii îți iau scooterul!”. „Cum să îmi iei scooterul? Știi ceva, vino și ia-l!”. A venit să ia scooterul și la colț a căzut cu el (râde). Mi l-a adus înapoi și a zis să-i aduc banii. Am mai stat câteva zile și a venit iar la geam. O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe „Poliția!’.

Oana Mareș a fost nevoită să țipe după ajutor!

I-am zis: „Deschizi geamul și zici Poliția!”. A deschis geamul și a zis Poliția și a început ăla „Ce tupeu ai, nu se poate așa ceva! Dă-mi măcar 100 că n-am un ban”. I-am dat 100. Eram pe la cazinou… L-am chinuit rău de tot pe ăsta până i-am dat banii înapoi, dar a fost înțelegător cu mine. I-am zis să-mi dea și mie 3.000 și a zis: „Hai, Augustine, ce glume sunt astea? Nu mai încerca să-mi ceri mie bani, că nu mai vezi bani niciodată de la mine”, s-a destăinuit Augustin Viziru.

Sursă foto: instagram, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre