Anamaria Prodan șochează din nou. Iată de ce era mereu văzută pe la cămătari

Anamaria Prodan șochează din nou. Iată de ce era mereu văzută pe la cămătari
Nu trece o zi fără ca Anamaria Prodan să nu mai arunce câte o bombă. Ce a mai ieșit acum la iveală.

Anamaria Prodan a mai spus odată lucrurilor pe nume. Cu ce persoană controversată este în cele mai bune relații.

Anamaria Prodan șochează din nou. E incredibil pe cine numește frații ei

Invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a fost la fel de sinceră cum ne-a obișnuit până acum. Dar chiar nu s-ar fi gândit nimeni la așa ceva. Impresara a recunoscut că a fost în relații extraordinare cu Fane Spoitoru (care a murit în 2016), dar și cu frații Cămătaru pe care îi consideră frații ei.

”Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru”

„De acolo a plecat șmecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru. (…) Eram în același anturaj, prieteni. Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru… Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis”, a povestit afacerista.

Amanta Corina e patroană

În ceea ce o privește pe amanta Corina, cea despre care Anamaria spune că a primit bani de la Reghe de ani buni, aceasta susține că multă vreme are o afacere care nu a avut nici un fel de probleme de când pandemia a făcut ravagii cu alte firme . „Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus aceasta.

Pentru moment însă Corina Caciuc se ocupă doar de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să i se nască copilul. Iar iubirea pe care i-o oferă Laurențiu Reghecampf o face cea mai fericită femeie de pe pământ.

„Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a declarat Caciuc pentru Fanatik.

Sursă foto: wowbiz