Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Matache ține casa. E pe cai mari alături de Delia. Ce au pus fetele la cale

Oana Matache ține casa. E pe cai mari alături de Delia. Ce au pus fetele la cale
După divorțul de Răzvan Miheț, Oana Matache a avut o perioadă în care n-a mai trăit în lux.

Situația s-a schimbat în bine, pentru că blonda a revenit în trupa Deliei, iar acum fetele vor scoate o piesă împreună.

După divorțul care a uimit întreaga țară, Oana și-a asumat relația cu Radu Siffredi, editor video, chiar dacă mama acesteia n-a fost de acord și a încercat cât a putut să împiedice acest lucru. Lucrurile s-au așezat acum, iar Delia și-a luat sora lângă ea.

Oana și Delia lansează o piesă împreună

Fetele se pregătesc acum să lanseze o piesă, așa că au împânzit rețelele de socializare cu imagini din timpul filmărilor. Piesa se numește „Gimmy”, iar fanii o pot vedea și pe frumoasa Antonia, care este doar invitat special. Dar Delia a mărturisit că în curând urmează să facă o altă piesă cu iubita lui Alex Velea.

„Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”

„Se numește Gimmy. Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (n.r invitat special). Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a declarat Delia pentru un post de radio.

Oana și noul iubit, Radu Siffredi

Delia a fost imparțială în scandalul cu Radu Siffredi

Pe de altă parte, când Oana Matache a decis să-și ia copiii și să se mute alături de Radu Siffredi, Delia a stat deoparte, preferând să nu le dea cârcotașilor apă la moară.  A precizat însă că nu există un „scandal monstru” în familia ei, așa cum au speculat unii și alții.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, a mărturisit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre