Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Moșneagu a avut parte de cea mai specială aniversare. Vlad Gherman o uimește cu romantismul său

Oana Moșneagu a avut parte de cea mai specială aniversare. Vlad Gherman o uimește cu romantismul său
Superba Andreea din serialul "Adela" a împlinit recent 32 de ani, iar iubitul ei, Vlad Gherman, s-a întrecut pe sine.

De când a cunoscut-o pe Oana Moșneagu, Vlad Gherman s-a schimbat total.

Oana Moșneagu a avut parte de cea mai specială aniversare. Vlad Gherman o uimește cu romantismul său

Relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu se încheagă tot mai mult pe zi ce trece și nu odată actorul a fost întrebat cât mai durează până când va face o cerere în căsătorie. Până atunci însă, el îi arată iubitei sale ori de câte ori are ocazia cât de mult înseamnă pentru el.

Recent, tânăra a împlinit 32 de ani, iar Vlad i-a făcut o surpriză care a bucurat-o enorm. Îndrăgostit lulea de ea, Vlad a luat cele mai simpatice fotografii cu ei, de când s-au cunoscut și până în prezent și a făcut un colaj de imagini și le-a distribuit public.

„Ce bine că ești, ce mirare că sunt”

Alături de fotografii, el a scris și câteva cuvinte, care au uns-o pe suflet pe Oana. „Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o și până acum! Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman, pe Instagram.

„E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe”

Cu ceva timp în urmă, Vlad a mărturisit că este pentru prima dată în viață când are lângă el o femeie matură. Cuvinte care sigur au deranjat-o pe fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu cu care a avut o relație de nouă ani. “Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini.”, a declarat Vlad Gherman pentru OKMagazine.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre