Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a arătat cel mai de preț obiect al Mioarei Roman. L-a iubit din tot sufletul. Foto

Oana Roman a arătat cel mai de preț obiect al Mioarei Roman. L-a iubit din tot sufletul. Foto
Oana Roman le-a arătat românilor unul dintre lucrurile pe care Mioara Roman le-a iubit din tot sufletul. L-a primit în timpul căsătoriei cu Petre Roman.

Mioara Roman i-a dăruit Oanei, într-un moment special al vieții, un obiect prețios. Pe care ea l-a primit atunci când a împlinit 30 de ani căsătorie.

Oana Roman l-a prezentat astăzi fanilor săi, alături de un mesaj tulburător. „Inelul acesta a fost al mamei, primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa. Dar eu i-am spus să-l poarte în continuare pentru că știam că-i place foarte mult. Acum… l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când i-l voi dărui Isabelei”, au fost cuvintele Oanei Roman pe contul său de socializare.

Ultima întâlnire a Oanei cu Mioara

Cu ceva timp în urmă, Oana a fost invitată la o emisiune tv, unde a povestit despre ultima întâlnire cu mama sa. Atunci i-a citit un eseu scris de un prieten de familie, Petre Creția. Ca și cum și-ar fi luat la revedere de la ceea ce profesoara a iubit cel mai mult: cărțile.

„Mama nu mai putea că citească în ultima perioadă și atunci îi mai citeam eu. Și țin minte că ultima noastră întâlnire, practic cu o zi înainte ca eu să plec cu Iza de ziua ei, așa cum făceam în fiecare an și era o perioadă în care mama era, culmea, foarte bine…

Oana Roman și Mioara, un singur suflet

„Aia a fost ultima mea întâlnire cu ea și ultimul cuvânt pe care ea mi l-a spus, care a avut legătură cu cititul”

„Am fost la ea și nu știu de ce în acea zi am simțit să-i citesc. Și am citit un eseu scris de Petru Creția despre omul valah. Și care era plin de umor așa, în care vorbea despre metehnele românilor… în fine, i-am citit mamei acest eseu, am râs cu ea, și la final i-am zis: Mamă, ți-a plăcut? Și ea mi-a zis: Splendid. Aia a fost ultima mea întâlnire cu ea și ultimul cuvânt pe care ea mi l-a spus, care a avut legătură cu cititul. Deci cu o carte care a definit practic întreaga ei viață. Cartea și cititul au definit întreaga ei viață”, a povestit Oana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre