Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a pierdut bătălia din cuplu. Marius Elisei a spus clar ce vrea

Oana Roman a pierdut bătălia din cuplu. Marius Elisei a spus clar ce vrea
Marius Elisei și noua sa iubită sunt mai fericiți ca niciodată. Fostul soț al Oanei Roman și-a găsit, în sfârșit, liniștea și se gândește la următorul pas.

Fostul soț al Oanei Roman și-a refăcut viața alături de o altă femeie, așa cum și-a dorit. Marius Elisei i-a prezentat-o pe noua parteneră de viață și fiicei sale, Isabela.

Marius Elisei e cucerit definitiv de noua iubită, iar ce l-a atras cel mai mult pe fostul soț al Oanei Roman la ea a fost liniștea pe care i-o oferă. Fizioterapeut de meserie, bruneta pe care a cunoscut-o prin intermediul unui prieten l-a făcut să-și dorească mai mult de la relația lor, așa că Marius a început să se gândească din ce în ce mai mult la un copil. El a mărturisit public că iubita l-a cucerit prin naturalețe și sinceritate, iar ce apreciază cel mai mult e faptul „ că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”. Acum este divorțat și vrea să-și întemeieze o nouă familie.

Cum a primit-o Isabela pe noua iubită a tatălui

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat ca Marius să o prezinte fetiței sale, Isabela, el a fost un bărbat asumat care nu a vrut să se ascundă cu absolut nimic. Momentul a decurs firesc, iar micuța se pare că a plăcut-o pe iubita tatălui, dovadă fiind o fotografie cu mâinile celor trei.

Marius Elisei vrea un copil cu noua iubită. Sursă foto: Instagram

Oana Roman își acuză fostul soț

În ceea ce o privește pe Oana Roman, aceasta încearcă să facă față situației și nu arată nici suferință, nici că a pierdut bătălia în fața unei alte femei, din cauza căreia fostul soț nu s-a mai întors la ea, cum a făcut-o în alte dăți.

Oana susține că Marius Elisei nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fiica lui. În condițiile în care trebuie să dea doar 500 de lei pe lună.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță.

Eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a spus fiica lui Petre Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre