Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, accident casnic. Ce a pățit vedeta, care o perioadă va strânge rău din dinți

Oana Roman, accident casnic. Ce a pățit vedeta, care o perioadă va strânge rău din dinți
Pusă pe fapte mari, Oana Roman a avut parte de un moment neplăcut atunci când muncea de zor pentru a termina grădina.

Oana Roman e ca o furnicuță. De data asta însă a avut parte de o situație neplăcută. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, accident casnic. Ce a pățit vedeta, care o perioadă va strânge din dinți

Nimic nu se compară cu satisfacția muncii, chiar dacă asta implică și ceva… accidente. Iar Oana Roman a văzut pe propria-i piele asta. Vedeta a lucrat din greu pentru a aranja o mulțime de pietre în grădină, dar în final s-a ales cu mâinile julite, nemaiavând nici o legătură cu cele ale unei doamne. Și treaba nu s-a terminat, pentru că în curând urmează să mai primească încă un transport de pietre.

Se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală

Recent, Oana Roman a dezvăluit că a venit momentul să facă ceea ce și-a dorit de multă vreme. Este vorba de operația de abdominoplastie. Ea urmează să înlăture surplusul de piele rămas în zona abdomenului după nașterea fiicei sale, Isabela. Intervenția chirurgicală urmează să aibă loc în noiembrie, pentru că aceasta vrea să se mențină în formă și să arate mai bine ca niciodată.

„Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”

„Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie.

Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a spus Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre