Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman are o vară fierbinte. Iată cum își unduie trupul! N-ați mai văzut-o așa până acum

Oana Roman are o vară fierbinte. Iată cum își unduie trupul! N-ați mai văzut-o așa până acum
Fiica lui Petre Roman se distrează pe cinste cu bunele sale prietene și Isa. După câteva zile de relaxare în Bulgaria, fetele au plecat din nou în vacanță, de asta în România, la mare.

Transparentă așa cum o știe toată lumea, Oana Roman le-a arătat prietenilor din online cât de bine știe să-și trăiască viața, dar și cât de bine dansează.

Plecată în vacanță la mare, Oana i-a făcut fetiței sale toate poftele, ba chiar a acceptat să se dea și în mașinuțe, spre bucuria Isei. Vedeta e plină de energie și voie bună, așa cum n-a fost văzută de multă vreme.

Oana Roman se distrează la mașinuțe

De asemenea, Oana Roman și-a surprins fanii când a ajuns la una dintre prietenele sale care se ocupă și de vânzarea delicioasei înghețate. Bruneta a arătat cât de talentată este, apoi și-a unduit trupul în plină stradă, pe o super melodie, fără să-i pese de lumea din jur.

Dovadă clară că Oana Roman nu se ferește de nimeni și are grijă doar să fie fericită. „Ia să te văd, Zici că toată viața ta ai pus înghețată. Recunoaște”, i-a spus prietena Ani, iar Oana Roman a fost extrem de încântată.

Care e cea mai mare dorință a sa: să nu depindă niciodată de nimeni

Vedeta și-a făcut timp să și răspundă unor întrebări ale prietenilor din online. Ea a mărturisit că are o dorință mare: „să nu-mi pierd niciodată demnitatea și libertatea. Și să nu depind niciodată de nimeni din nici un punct de vedere”. De asemenea, le-a explicat fanilor săi și cum reușește să treacă peste dezamăgirile provocate de oameni.

Oana Roman își învață fanii cum să treacă peste dezamăgiri

„Ceea ce fac ei e despre ei, nu despre tine. Eu am învățat să cred în mine și să nu depind nici măcar de iubirea altora. A fost mai greu și mi-a luat mulți ani să înțeleg că nimic nu se întâmplă fără sens”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Oana Roman vrea pe cineva în viața ei

Nu în ultimul rând, Oana a mărturisit că în acest moment are nevoie de multă liniște și mai puțină anxietate. „Aș avea nevoie să știu că pot împărți grijile”. Să-și dorească oare o împăcare cu Marius Elisei?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre