Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, confruntată de internauți pentru greutatea fiicei ei. „Isabela, având un IQ de…”

Oana Roman, confruntată de internauți pentru greutatea fiicei ei. „Isabela, având un IQ de…”
Oana Roman e cu nervii la pământ, după ce o fană a confruntat-o, acuzând-o pe fiica lui Petre Roman că-și bate joc de propriul copil. Ce a fost la gura Oanei, e lesne de înțeles.

Oana Roman a fost luată de întrebări de o fană, iar vedeta s-a enervat cumplit. Doamna în cauză susține că vedeta nu s-ar comporta ca o mamă responsabilă cu propriul său copil, Isabela

Oana Roman și-a spus imediat oful pe rețelele de socializare în stilu-i caracteristic, pentru a lămuri problema pusă pe tapet de fana curioasă.

„Îți bați joc de copilul tău”

„Mi-a scris astăzi una, deșteaptă de tot: îți bați joc de copilul tău, pentru că atunci când ați fost la Paris, în loc să o duci la Disney, ai dus-o la muzeu. Da, într-adevăr, ceva rău. Disney e acolo și va fi în continuare. Muzeul la care am fost noi, respectiv cea mai mare expoziție Brâncuși care s-a făcut vreodată în lumea asta, era doar până pe data de 1 iulie.

„Isa este pasionată de artă, de astrofizică, astronomie, aeronautică”

Și dacă nu ne-am fi dus atunci, nu am fi avut cum să vedem această expoziție senzațională pe care Isa și-a dorit să o vadă.

La 10 ani, Isa, având un IQ de 120, este pasionată de artă, de astrofizică, astronomie, aeronautică. Are niște preocupări cumva diferite pe care poate tu, în prostia ta, nu le înțelegi”, a ripostat enervată Oana Roman.

„Fata ta va fi nefericită toată viața. Și oricum nu va trăi mult pentru că este supraponderală”

Pe de altă parte, Oana susține că fana i-a spus că fiica sa nu va trăi mult, pentru că supraponderală. „Și o să vă mai spun ceva… Aceeași femeie mi-a scris (ea fiind mamă pentru că m-am uitat la poze, e mamă, are copil, o fetiță), oricum fata ta va fi nefericită toată viața.

Și oricum nu va trăi mult pentru că este supraponderală. Nu a folosit cuvântul supraponderală, sunt eu prea drăguță…

Este foarte periculos pentru că sunt oameni care gândesc așa. Eu știu că ea va plăti pentru că gândește așa, dar mi-e milă de copilul ei. Oameni buni, aveți grijă ce scoateți pe gură!”, a fost mesajul Oanei pe rețeaua de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre