Simona Ionescu / Redactor Șef

Câți bani îi dă Petre Roman nepoatei sale de ziua ei. Isabela, privată de propria alocație

Câți bani îi dă Petre Roman nepoatei sale de ziua ei. Isabela, privată de propria alocație
Oana Roman își crește singură fiica, pe Isabela, care a împlinit anul acesta 10 ani. La o vârstă așa fragedă, Isa are deja pușculița ei, în care strânge inclusiv sumele de bani primite de la bunicul Petre Roman de ziua ei. Alocația la care ar trebui să aibă însă dreptul, nici nu o vede vreodată.

Deși are doar 10 ani, Isabela, fiica Oanei Roman, învață deja că banii nu cresc în copaci. La pușculița nepoatei sale contribuie și Petre Roman de ziua ei, dar și cu alte ocazii cum ar fi sărbători și sorcova. Totul a fost dezvăluit chiar de către Oana Roman, care a spus, printre altele și câți bani primește Isabela de la bunicul ei, cu ocazia zilei de naștere. 

Oana Roman a divorțat de 3 ani de Marius Elisei, iar de atunci o crește pe fiica ei singură. Fiica lui Petre Roman se descurcă așa cum poate și are grijă ca Isabelei să nu îi lipsească nimic. Ba chiar a încercat să o învețe cu câtă greutate se fac banii. 

Fiica Oanei Roman își ajută mama la muncă 

Oana Roman a dezvăluit că Isa știe foarte bine valoare banilor, ba chiar își ajută mama să facă poze, filmări, dar o și asistă atunci când aceasta editează video-uri și pregătește campaniile. Pe lângă acest lucru, Isa își vinde o dată pe an propriile tablouri, iar cu banii strânși ajută copiii nevoiași. 

Isabela o ajută pe Oana Roman atunci când aceasta lucrează
Sursa foto: Facebook

„Evident, primește recompensă, Isa are banii ei. Își vinde tablourile în fiecare an și cu banii strânși cumpără ajutoare pentru copiii nevoiași, asta a făcut anul trecut, vom face și anul acesta. Este foarte atentă cu banii”, a mărturisit Oana Roman pentru o publicație mondenă. 

Câți bani îi dă Petre Roman nepoatei sale 

Oana a dezvăluit și ce sumă de bani primește Isabela de la Petre Roman atunci când e ziua ei sau Crăciunul. Fostul premier îi dă nepoatei sale câte 100 de euro bani de buzunar: „Tata îi dă tot timpul de Crăciun, de ziua ei, îi dă câte 100 de euro, de exemplu, și are foarte mare grijă cum cheltuie banii respectivi, adică e foarte  atentă. 

Petre Roman îi dă nepoatei sale câte 100 de euro de ziua ei

De Revelion, la sorcovă, reușește să strângă destul de mulți bani și apoi și-i cheltuie cum știe ea, își cumpără anumite lucruri, dar nu e nesăbuită, adică e destul de echilibrată. Eu sper să înțeleagă că trebuie să fim responsabili în raport cu banii”, a mai spus fiica fostului premier. 

Marius Elisei oprește alocația propriei fiice 

În ceea ce privește alocația lunară acordată de stat, care este, începând cu anul acesta, 292 de lei  pe lună, aceasta nu ajunge niciodată la Isabela. Conform Oanei Roman, suma intră într-un cont bancar gestionat de Marius Elisei, astfel că Isabela nu beneficiază de fapt de această sumă. Ba mai mult, Marius Elisei nu ar plăti nici pensie alimentară. 

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a încheiat Oana Roman. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre