Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, copleșită de probleme. Fiica sa e foarte marcată

Oana Roman, copleșită de probleme. Fiica sa e foarte marcată
Problemele par că nu se mai termină pentru Oana Roman de o lună încoace. Aceasta a vorbit despre lucrurile cu care se confruntă, dar și despre fiica ei, Isabela, care este marcată de perioada grea prin care trece.

Oana Roman a avut parte numai de probleme în ultima vreme. Fiica fostului premier și-a înmormântat mama, pe Mioara Roman, în urmă cu o lună, astfel că are o perioadă grea din punct de vedere emoțional. Pe lângă aceasta, își crește singură fiica, pe Isabela, căci tatăl fetiței, Marius Elisei, se pare că nu o ajută deloc. 

Recent, Oana Roman a vorbit pe Instagram cu urmăritorii și le-a mărturisit acestora că se simte copleșită de probleme și că are o săptămână grea. Motivele sunt pe de-o parte financiare, pe altă parte emoționale, dar și legate de fiica sa care este marcată de perioada grea. 

Fiica Oanei Roman, obligată să se mute la altă școală 

Într-o serie de postări pe Instagram, Oana Roman a povestit că a doua zi după înmormântarea mamei sale a aflat că școala unde mergea fiica ei a fost închisă și toți colegii ei se mutaseră deja, astfel că Isabela s-a trezit singură în clasă. 

Școala Isabelei s-a închis, astfel că a fost nevoită să se mute în altă parte

„Foarte multe mesaje legat de școala Isabelei. Au fost câteva săptămâni foarte grele. Pentru ea nu e cea mai fericită soluție, dar nu am avut de ales. Am greșit că am mutat-o anul trecut, dar nu mi-am imaginat că o școală se poate închide peste noapte. Mi-am asumat greșeala în fața ei și i-am cerut scuze. M-am lăsat cumva păcălită de o prezentare a unei școli care promitea a fi ceva excepțional”, a povestit Oana Roman. 

„Par în formă, dar uneori sunt copleșită” 

Fiica lui Petre Roman a continuat, mărturisind că nu trece printr-o perioadă bună, fiind copleșită. În afară de drama prin care a trecut, Oana a fost lovită și financiar, căci a avut o serie de cheltuieli neprevăzute. 

„Nu am o zi bună deloc. Intru acum la un masaj facial pe care l-am tot amânat poate reușesc un pic să uit de toate grijile. Par un formă, dar uneori sunt copleșită pentru că sunt una singură și parcă nu-mi ajung timpul și energia să mă împart. Nu mă plâng, dar nu mă ascund pentru că nu pot fi ipocrită cu nimeni”

Școala nouă a Isabelei a venit și ea cu cheltuieli 

Isabela nu e fericită deloc că a trebuit să schimbe școala. Ba chiar e marcată de moartea bunicii, dar și de faptul că tatăl ei este absent în majoritatea timpului. Oana a fost obligată să susțină ambele roluri, iar acest lucru nu îi este ușor. 

„Apropo de cheltuieli neprevăzute. Luna asta m-au inundat cheltuieli neprevăzute sau în plus față de ce plătesc în mod curent în fiecare lună. Azi la service, apoi taxa de înscriere și prima lună de plată la noua școală a Isei, la parastasul de 40 de zile pentru mama, cărți, manuale, uniforma și două activități extrașcolare în plus pentru Isa”, a încheiat Oana Roman. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre