Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, hop și ea! Scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan a ajuns să o includă și pe Andra

Oana Roman, hop și ea! Scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan a ajuns să o includă și pe Andra
Ultimul scandal în showbizul românesc a iscat valuri de atenție. Lumea vrea să știe, vrea să cunoască și să-și dea cu părerea, cine are dreptate, Alexandra sau Cătălin.

Pentru că așa-i e firea, nu poate sta deoparte, Oana Roman se bagă și ea în scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan. Așa cum vă amintiți, Alexandra Stan a stârnit o mulțime de reacții, i-a adus acuzații dure prezentatorului de la Pro TV. S-a ajuns să se spună că nu are caracter. Iar mulți au tras-o și pe Andra în această „ciorbă”.

Jurata de la Românii au Talent s-a trezit parte dintr-un conflict în care nu este vinovată de nimic altceva decât că e nevasta lui Cătălin Măruță. Peste toate comentariile internauților, Oana Roman e cireașa de pe tort. Ea și-a transmis părerea sinceră despre Andra, în contextul acestui scandal. Soția lui Marius Elisei a reacționat cu totul neașteptat.

Oana Roman se bagă și ea în scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan

Andra a fost inclusă în conflict fără a avea vreo vină. Ea a fost acuzată că trăiește alături de soțul său, care este considerat de unii ca neavând caracter, mai ales după conflictele din ultima vreme la adresa sa. Oana Roman a intervenit și a transmis părerea sa despre Andra, una dintre artistele cele mai bune ale României.

Într-o sesiune obișnuită de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, fiica lui Petre Roman a vorbit cu sinceritate despre mai multe aspecte care au stârnit curiozitatea fanilor săi. Oana recunoaște că o apreciază din multe puncte de vedere. „Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!”, a spus Oana Roman despre Andra, pe InstaStory.

Ce spune Alexandra Stan, despre conflictul cu Măruță

Cântăreața Alexandra Stan și Cătălin Măruță sunt protagoniștii unui scandal monstru. Artista l-a acuzat pe prezentator că i-ar fi încălcat intimitatea, vorbind despre o presupusă sarcină. Subiectul e unul dureros pentru cântăreață. Analizele medicale ale Alexandrei arată că aceasta nu poate rămâne, de fapt, însărcinată pentru o perioadă. Pe de cealaltă parte, Măruță insista să dezvăluie că își ascunde o posibilă sarcină.

Alexandra Stan a povestit despre întreaga situație în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva săptămâni.  „Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa… (…)

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a mărturisit atunci artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre