Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman i-a suflat bărbatul. Acuzații grave la adresa fiicei fostului premier, iar aceasta reacționează dur

Oana Roman i-a suflat bărbatul. Acuzații grave la adresa fiicei fostului premier, iar aceasta reacționează dur
Povestea de iubire pe care Marius Elisei a trăit-o cu Oana Roman a fost plină de suișuri și coborâșuri. Dar sunt puțini cei care știu că atunci când a cunoscut-o, bărbatul era... cuplat. Cel puțin așa susține acum o anume Florentina.

În timp ce Marius Elisei și Oana Roman se bucurau unul de celălalt, iubita bărbatului suferea cumplit. Florentina, fosta parteneră, a ieșit acum public și a spus povestea unei iubiri trecute.

Motivul despărțirii a fost Oana Roman

Florentina a povestit că cei doi au stat împreună un an, apoi s-au despărțit. Iubirea era însă prea mare așa că i-a adus din nou împreună. Cei doi și-au mai dat o șansă și s-au mutat împreună. Dar când spera că totul s-a schimbat, a intrat în decor Oana Roman.

„Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să îşi salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a reuşit. Am simţit dintotdeauna că nu va fi de durată (…)

„Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră”

El (n.r. Marius Elisei) mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea m-a blocat iar. L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră”, spune Florentina.

Cum l-a cunoscut Oana Roman pe Marius Elisei

Oana Roman și-a băgat coada?

Florentina susține că Oana Roman și Marius Elisei au început să fie ceva mai mult decât doar simpli prieteni cu câteva luni înainte ca ea să se despartă definitiv de bărbat. Pur și simplu a venit într-o zi acasă și a anunțat-o că drumurile lor se despart. Fără nici un motiv întemeiat.

„Am venit într-o seară de la serviciu, el nu era acasă. Plecase cu maşina mea în oraş. A venit la ceva timp acasă şi părea cam ciudat. Cred că avusese loc o întâlnire între ei. Pur şi simplu mi-a spus că vrea să ne despărţim, vrea să fie singur. El vorbea cu această doamnă (n.r. Oana Roman) pe un messenger de la BlackBerry”.

„Eu am plecat în Germania la vreo două săptămâni după ce a apărut zvonul la TV că ar fi împreună”

„Era lângă mine şi vorbea cu ea despre job. Chiar ea îl întreba dacă eu nu mă supăr ca vorbeşte cu ea. Mi-a spus să plec şi asta am făcut. Nu puteam ţine pe cineva cu forţa lângă mine! Şi am decis să fac ceva să uit. Dacă rămâneam în România m-ar fi durut să văd cum se afişează cu aceasta.

Îmi pare rău de fetiţă. Copiii suportă uneori ceea ce părinţii decid. Eu am plecat în Germania la vreo două săptămâni după ce a apărut zvonul la TV că ar fi împreună. Eu am ştiut că vor fi împreună. Le-am spus tuturor, aşa am simţit eu”, a povestit Florentina Gheorghe pentru Cancan.

Reacția Oanei a venit imediat: O femeie are „frustrări chiar și după 10 ani”

Fiica lui Petre Roman a fost foarte deranjată de declarațiile publice ale Florentinei. Se consideră atacată și defăimată și a reacționat printr-un mesaj dur pe rețelele de socializare. Susține că sunt mizerii, minciuni și amenință că nu va lăsa să planeze asupra ei ideea că ar fi fost amanta lui Marius. Culmea, ea nu o amenință pe femeia care a făcut afirmațiile despre povestea de iubire din trecut, ci pe jurnaliștii care au publicat!

 „Citesc azi dimineață această mizerie ordinară și de ultimă speță de titlu mincinos și degradant pentru cei care l-au scris. Vă treziți în 2023 să scrieți despre ceva ce s-a întâmplat în 2013? Despre o căsnicie care între timp nu mai există, dar există un copil care știe să citească.

Că scrieți despre mine că sunt grasă și urâtă, e ok. Că publicați mizerii pe care le spun alții despre mine, e ok. Că scrieți numai minciuni despre alții, e treaba voastră. Dar când puneți la îndoială moralitatea mea ca om și femeie nu se poate trece cu vederea. Pentru asta trebuie să dați socoteală și veți da socoteală.

Oana Roman pe Instagram

Acum eu pot să înțeleg că cineva vrea să apară prin ziare și să se victimizeze chiar și după 10 ani. E trist pentru o femeie să aibă încă resentimente și frustrări chiar și după 10 ani. Pot înțelege asta, dar titlul care mă cataloghează drept amantă, un titlu fără echivoc, deci nu scrie că: se pare că, ci prezintă lucrurile ca și cum sigur lucrurile stau așa, ei bine, pentru acest titlu va trebui să dați socoteală”.

Problemele cu mama bolnavă probabil că au copleșit-o și au făcut-o mult mai nervoasă. În ultima vreme s-a certat public cu sora Catinca, Selly, Vica Blochina și, evident, Marius Elisei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre