Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman îl umilește pe Marius Elisei chiar azi, la aniversarea lor de 10 ani. A scris pe net despre cum relația lor se stinge

Oana Roman îl umilește pe Marius Elisei chiar azi, la aniversarea lor de 10 ani. A scris pe net despre cum relația lor se stinge
Oana Roman și Marius Elisei au împlinesc astăzi astăzi zece ani de relație. Fiica lui Petre Roman i-a trimis tatăl copilului său un mesaj ciudat.

13 ianuarie e o zi specială pentru Oana Roman, care a aniversat zece ani de când îl are alături pe Marius Elisei. Așa cum s-a așteptat toată lumea, fiica lui Petre Roman i-a trimis iubitului un mesaj. Însă nu cel la care sperau fanii, pentru că Oana a optat pentru o poezie tristă a lui Octavian Paler, intitulată ”Definiția unui strigăt”.

Să fie oare atât de nemulțumită în dragoste fiica lui Petre Roman, că a ajuns să-și strige durerea pe toate site-urile de socializare? De asemenea, ea a pus și o fotografie, în care cei doi ciocnesc două pahare cu vin și par că abia se mai suportă unul pe celălalt. În timp ce Marius e pierdut în spațiu, Oana schițează un zâmbet în colțul gurii.

„Dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi”

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim in directii diferite. Ţi-aş spune ceva / despre noi, despre zăpada de-afară, / despre dragostea mea. / Ţi-aş spune ceva, / orice, / numai să nu crească iarba tăcerii între noi. / Ţi-aş spune ceva, / ce-ai ştiut, sau ce ştiu, / dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi /şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.”, a fost mesajul Oanei Roman, pe pagina personală de Instagram.

Vrea să stea câteva zile cu Mioara, la centrul unde e internată

E clar că situația dintre Marius și Oana nu mai e la fel, mai ales că vedeta a mărturisit, tot pe contul de socializare, că se simte extrem de obosită.

Și tare și-ar dori să stea câteva zile la centrul unde Mioara Roman e internată, pentru a avea parte de tot răsfățul de care are nevoie. Se pare că Marius Elisei nu-i mai oferă demult dovezile de dragoste de care ea are atât de mare nevoie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre