Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, lipsită de inhibiții. Le arată tuturor ce a pierdut Marius Elisei. Foto

Oana Roman, lipsită de inhibiții. Le arată tuturor ce a pierdut Marius Elisei. Foto
În ultimii ani, Oana Roman a suferit transformări vizibile. A reușit să scape de kilogramele în plus, are mare grijă de imaginea sa și își ține fanii la curent cum arată.

Chiar dacă  a trecut prin momente grele, Oana Roman nu s-a lăsat, are mare grijă de sănătatea sa și vrea să fie cea mai bună versiune.

Recent, fiica lui Petre Roman a plecat la mare, alături de fetița ei, pentru că aveau mare nevoie de câteva momente de relaxare. Fără nici un fel de inhibiții, Oana și-a spus costumul de baie și s-a fotografiat, apoi a postat totul pe rețelele de socializare, spre marea bucurie a fanilor, care o apreciază pentru felul în care arată. „Ne distrăm cel mai bine împreună. Trăim cele mai frumoase momente și ne facem amintiri minunate”, a fost mesajul Oanei Roman de la malul mării.

Oana Roman își etalează costumele de baie

Nu a renunțat la gândul de a vinde vila, dar așteaptă momentul potrivit

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman a afirmat că încă vrea să-și vândă vila, în care a investit foarte mult. Dar consideră că încă nu e momentul potrivit, ținând cont de cum se mișcă piața. În plus, nu se găsesc la orice pas cumpărători care să scoată așa ușor din buzunar câteva sute de mii de euro. Motivul pe care ar vrea să se despartă de casa ei frumoasă este faptul că i se pare mult prea mare doar pentru ea și Isa.

Fiica lui Petre Roman are mare grijă de imaginea sa

„Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață”

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a declarat Oana Roman pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre