Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, mărturisiri despre „tâmpeniile” pe care le făcea când trăia marea iubire cu Cornel Păsat

Opt ani de iubire cu Cornel Păsat s-au spulberat într-o secundă. Oana Roman a realizat mai târziu că dansatorul ar fi fost cea mai bună partidă. Pentru prima dată a dezvăluit motivul real al despărțirii și și-a asumat vina.

Cornel Păsat a fost bărbatul care a făcut-o pe Oana Roman cu adevărat fericită. Din păcate însă, ea a nu realizat atunci, iar comportamentul pe care l-a avut față de dansator, l-a făcut pe acesta să se îndepărteze.

Și-a asumat vina

În podcast-ul Anamariei Prodan, Oana Roman a spus lucrurilor pe nume. Pentru prima dată de când s-au despărțit, fiica regretatei Mioara Roman a recunoscut că ea este adevărata vinovată pentru despărțirea lor. Bruneta a mărturisit că s-a comportat urât cu dansatorul, iar el nu a meritat acest lucru, iar lucrurile s-au stricat între ei pentru că nu a fost pregătită pentru familia pe care el și-o dorea foarte mult. În plus, Oana a refuzat categoric să-i facă acestuia un moștenitor.

„Ne-am despărțit pentru că eu mă purtam aiurea și nu-mi doream încă familie și nici copii”

Pentru că a trecut prin „perioade foarte aiurea”, Oana recunoaște că nu reușea să se echilibreze „și mă purtam urât cu el. El cu mine, nu”.

Oana Roman a recunoscut de ce s-a despărțit de Cornel Păsat

Mai mult, Oana spune că niciodată Cornel nu i-a dat vreun motiv de gelozie, iar motivul real al despărțirii a fost faptul că „eu mă purtam aiurea și nu-mi doream încă familie și nici să am copii. Eu am refuzat să fac copii atunci și el, într-o zi, și-a dorit foarte tare chestia asta. Relația noastră s-a stricat mai degrabă din cauza mea”.

„Sincere regrete și sunt alături de ea, acum, la greu”

De altfel, în cele mai grele momente din viața Oanei, moartea Mioarei Roman, fostul iubit i-a transmis că este alături de ea cu sufletul. „Condoleanțe! Îi transmit Oanei toate gândurile mele bune și să fie puternică! Știu că în ultima vreme a avut foarte multă grijă de mama ei, a iubit-o foarte mult. Îi doresc Oanei să treacă peste greutatea asta, nu o să fie deloc ușor. Sincere regrete și sunt alături de ea, acum, la greu”, a declarat Cornel Păsat pentru Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre