Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a căzut în butoiul cu melancolie. A răscolit prin poze și uite ce a găsit!

Oana Roman a căzut în butoiul cu melancolie. A răscolit prin poze și uite ce a găsit!
Oana Roman și Marius Elisei pare că au încheiat etapa din viața lor în care formau un cuplu. Evident, nu se știe niciodată ce le rezervă viitorul, chiar dacă bărbatul i-a găsit fostei lui soții și partenere o înlocuitoare.

Despărțită de Marius, cu mama grav bolnavă în spital, Oana Roman a căzut în butoiul cu melancolie. Joi dimineață, aceasta a postat pe Instagram un reel în care a fost filmată sprijinid o cabină telefonică englezească din Sinaia. Mesajul Oanei este simplu: „Am făcut filmarea asta acum peste un an. Iubim Sinaia și o duc pe Isa acolo de când era mica. Azi ma simt la fel de Unstoppable!”.

În octombrie 2022, când a fost la Sinaia, Oana a etalat noua ei siluetă subțire, pentru care a fost intens lăudată pe rețelele sociale.

Melancolică, Oana Roman are un mesaj vizual pentru Elisei

Însă cabina telefonică roșie ca focul îi duce pe cei atenți în altă direcție. Prima fotografie „oficială” pe care Marius Elisei a distribuit-o pe rețelele sociale cu noua lui iubită, femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman, e făcută exact în dreptul unei astfel de cabine.

Prima fotografie cu Marius Elisei și noua sa iubită a fost făcută în fața unei cabine roșii, inspirată din modelul englezesc al cabinelor telefonice (Sursa foto: Instagram)

În urmă cu aproximativ o lună, cei doi s-au fotografiat îmbrățișați în fața cabinei și, având în vedere seria de fotografii distribuite atunci de fostul soț al Oanei Roman, cel mai probabil imaginea a fost realizată de fiica sa, Isabela. Una din primele griji ale lui Marius Elisei, după ce a adus o nouă femeie în viața sa, a fost să le facă cunoștință acesteia și fiicei sale.

Marius Elisei și iubita lui s-au mutat deja împreună, iar el susține că acum e cu adevărat fericit. Mai mult, alături de noua sa parteneră, fostul soț al Oanei Roman susține că își dorește să devină din nou tată. Ultima imagine pe care a dezvăluit-o în compania iubitei sale, a iscat un adevărat tsunami în mediul online. Pentru că cei doi își țin mâinile împreunate pe abdomenul femeii, lumea a  presupus că imaginea reprezintă și un anunț.

Noua iubită a luI Marius Elisei este cadru medical. După ce au postat această fotografie, internauții cred că e posibil să aștepte un copil (Sursa foto: Instagram)

Marius Elisei și frumoasa brunetă cu care se iubește în prezent s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă abia în luna septembrie au început să vorbească. Femeia are 40 de ani și e cadru medical. „Suntem un cuplu sănătos…”, a scris Marius Elisei în dreptul postării sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre