Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, Paște cu surprize. Marius Elisei a dormit acasă. „Ca să nu fiu singură…”

Oana Roman, Paște cu surprize. Marius Elisei a dormit acasă. „Ca să nu fiu singură…”
Indiferent ce cuvinte și-ar fi spus în trecut, Marius Elisei și Oana Roman se pare că mai au sentimente unul pentru celălalt. Iată ce s-a întâmplat de Paște.

Din păcate, chiar înainte de Înviere, Oana Roman a aflat că are coronavirus. Prietenii, dar și Marius Elisei au sărit imediat să o ajute.

Au aruncat cu noroi unul în celălalt, dar nici nu pot sta multă vreme departe. Iar Marius Elisei n-o lasă niciodată pe Oana Roman la greu. Cum a auzit că vedetei îi este rău, a venit într-un suflet, i-a adus medicamente, ba chiar a făcut un gest care spune multe: a dormit acasă la fiica lui Petre Roman. În plus, ca un tată responsabil, Marius s-a dus cu Isa la biserică să ia lumina sfântă, pe care i-au adus-o Oanei.

Oana Roman, în curtea casei

„A dormit jos pe canapea ca să nu fiu singură”

„De ieri când le-am spus că sunt bolnavă și izolată, toți s-au oferit să îmi aducă mâncare, medicamente și tot ce am nevoie. Dar fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea ca să nu fiu singură”, a mărturisit Oana pe contul de socializare.

„Eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal”

Să fie vorba de împăcarea anului? Nimeni nu știe ce au de gând cei doi foști soți, dar un lucru e cert. Oana a mărturisit că îl va iubi toată viața pe tatăl copilului său. „O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața. Îl iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă! Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal.

„Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu”

Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: «Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura».

Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi dom trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială!”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman a scăpat de coronavirus

Oana a scăpat de coronavirus!

Oana a răsuflat ușurată. După ce a luat medicamente și a stat cuminte, izolată de ceilalți membri ai familiei, și-a făcut din nou un test, care a ieșit negativ. Tot negativi sunt și Marius și Isa, așa că toată lumea e fericită și pot petrece a doua zi de Paște în liniște.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre