Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman povestește cum și-a luat țeapa vieții. A avut puterea să facă haz de necaz

Oana Roman povestește cum și-a luat țeapa vieții. A avut puterea să facă haz de necaz
Oana Roman le-a spus fanilor cu puțin timp înainte că a trecut printr-un moment deloc plăcut. Și-a luat a doua mare țeapă din viață.

De doi ani și jumătate, Oana Roman cumpără legume și fructe de la o doamnă pe care spune că a recomandat-o multor prietene, pentru prețurile foarte bune pe care le avea. Acum însă, și-a luat o mare țeapă.

De când a dat jos multe kilograme, Oana Roman are mare grijă la imaginea sa și mănâncă cât mai natural. Vedeta achiziționează fructe și legume de peste doi ani și jumătate de la o doamnă ale cărei prețuri erau senzaționale. Recent însă, aceasta spune că și-a luat de la aceeași femeie o mare țeapă. Iată cât a putut să plătească pentru șase ardei.

„Și mi-am luat cea mai mare țeapă din viață, una dintre cele mai mari, pentru că la doamna asta kilogramul de ardei costa 25 de lei”

„Să vă povestesc aventura mea din această dimineață. M-am dus la Poștă să iau niște hârtii, să rezolv niște treburi. Și după ce am plecat de acolo m-am oprit la o doamnă de unde cumpăr eu legume și fructe de peste doi ani și care întotdeauna avea prețuri mega rezonabile. Motiv pentru care am recomandat-o la toată lumea.

 

Și astăzi m-am oprit să cumpăr mărar, pătrunjel, ceapă verde și ardei, ca să mai fac niște ardei umpluți. N-am întrebat cât costă, pentru că, repet, ea întotdeauna a avut prețuri extraordinare. Și mi-am luat cea mai mare țeapă din viață, una dintre cele mai mari, pentru că la doamna asta kilogramul de ardei costa 25 de lei. Și mi-a cerut 50 de lei pentru șase ardei grași”, a spus Oana Roman într-un clip pe contul de socializare.

Cum a reușit să dea jos 20 de kilograme

Oana Roman a reușit să scape de peste 20 de kilograme și e într-o formă de zile mari. Vedeta susține că după ce a încercat zeci de diete, cea care a dat randament a fost una creată chiar de ea. Pentru că nu suportă dietele drastice în care să nu aibă voie să mănânce un produs care-i place, Oana spune că „am zis să încerc să nu-mi interzic nimic, doar să reduc cantitățile. Și practic asta am făcut”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre