Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton și-a luat țeapă la o petrecere de Formula 1. Și-a etalat silueta într-un costum de pisică cu diamante, dar fără folos

Paris Hilton și-a luat țeapă la o petrecere de Formula 1. Și-a etalat silueta într-un costum de pisică cu diamante, dar fără folos
Paris Hilton și-a propus să fie în centrul atenției în timp ce a făcut pe DJ-ul purtând un costum de pisică acoperit de diamante la o petrecere de Formula 1. Din păcate, s-a trezit singură pe ringul de dans.

Paris Hilton e frumoasă în orice s-ar îmbrăca, dar a făcut furori după ce a pozat într-un costum de pisică alb, cu accente roz, acoperit cu diamante din cap până în picioare. Ea a asortat salopeta, inspirată din Formula 1, ce avea în față logo-ul familiei Hilton, cu ochelari de soare și cercei în formă de stea, iar părul l-a strâns într-o coafură elegantă.

„Momentul neprețuit în care Paris Hilton își dă seama că nu este nimeni la petrecerea F1”

Moștenitoarea în vârstă de 42 de ani a ieșit în costumul ei glorios de pisică cu paiete la Virgin Hotel din Las Vegas, pentru petrecerea de la Formula One Las Vegas Grand Prix.

Paris Hilton în costum de pisică. Sursă foto: Daily star.co.uk

Hilton a fost DJ la eveniment, dar, potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, a fost întâmpinată de o mulțime foarte mică. O înregistrare video a arătat că ringul de dans era pe jumătate gol când a sosit și a fost postată pe popularul cont de Instagram Real Vegas Locals, cu o legendă: „Momentul neprețuit în care Paris Hilton își dă seama că nu este nimeni la petrecerea F1”.

„A tras la o seară de bingo”

În comentarii, fanii s-au grăbit să își împărtășească părerile despre clip. Un internaut a glumit că Paris se gândea că „agentul ei este concediat”, în timp ce o altă persoană a remarcat: „Panica s-a instalat în momentul în care a ridicat acei ochelari”. Alții au speculat de ce pe ringul de dans lipsea o mulțime, în timp ce altcineva a glumit că ea „a tras la o seară de bingo”.

Un alt fan a subliniat că ea „a venit târziu și era încă devreme”. A existat și un internaut care a catalogat-o drept „superbă”, în timp ce alții au spus că nu a fost vina lui Paris că din sală lipseau petrecăreții.  „Cred că aceasta este o disprețuire la adresa lui Paris”, dar ea este un „vizitator frecvent” în L.A., a fost părerea altora.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre