Simona Ionescu / Redactor Șef

Borcea și Pelinel au fugit cu copiii la căldură și la bronz. N-au uitat acasă costumele de speriat spiritele

Borcea și Pelinel au fugit cu copiii la căldură și la bronz. N-au uitat acasă costumele de speriat spiritele
Nimeni nu se îndoiește de faptul că Cristian Borcea este un tată model. De aceea și are așa mulți copii.  Acum, focusul lui este pe cei mici, a căror mamă este frumoasa Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii: un fiu, Milan (8 ani) și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria (4 ani). Pentru că săptămâna aceasta e vacanța școlară, cei doi părinți și-au luat copiii și i-au dus la căldură și bronz. Ei au zburat în Abu Dhabi, Capitala Emiratelor Arabe Unite.

În timp ce părinții au savurat locația atent aleasă, cu vegetație exotică și piatră de culoarea mierii, cei mici s-au bucurat teribil de nisip și apa caldă a Mării Arabiei. Familia completă a vizitat și un parc tematic, însă marea distracție, zilele trecute, a fost, să se îngroape în nisip.

S-au echipat în costumele de speriat

Părinți atenți la plăcerile copiilor, Borcea și Pelinel nu au putut „sări” peste marea lor bucurie din vacanța de toamnă. E lucru știut, toți copii așteaptă Halloween-ul cu nerăbdare. Așa a fost și în cazul familiei Borcea. Plecați în vacanță,  părinții nu au uitat costumele acasă, așa că s-au deghizat împreună cu copiii lor, ca să sperie spiritele și fantomele.

Borcea, Pelinel și cei trei copii ai lor au așteptat Halloweenul costumați (Sursa foto: Instagram)

Gemenele au primit costume de vrăjitoare, cu mături și pălării ascuțite, băiatul a schimbat două costume, între care unul de Iron Man și altul de  om-rechin. Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu au făcut notă discordantă și s-au îmbrăcat și ei în costume de Halloween: Borcea s-a transformat în Batman, cu mască și pelerină, în timp ce iubita lui soție a luat forma unei super eroine.

Nouă copii în familia Borcea

Cristi Borcea este, dincolo de toate, un părinte prolific și model. Fostul patron al dinamoviștilor e mândrul tată a nu mai puțin de nouă copii, cu femei diferite. Lui Cristi Borcea îi plac femeile, recunoaște public că are o slăbiciune pentru ele, și, prin urmare, s-a implicat activ în creșterea natalității în România.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură de soarele din Abu Dhabi, unde au ales să petreacă vacanța de toamnă a copiilor (Sursa foto: Instagram)

După ce a încheiat mariajul cu Mihaela s-a căsătorit cu fostul model Alina Vidican. Cu prima sa soție, Cristi Borcea are trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (24 ani), Melissa și Angelo (19 ani). A doua nevastă, Alina Vidican a renunțat la carieră pentru a-i face un copil bărbatului, căsătoria durând între 2011 și 2016.

Cei doi au împreună un fiu și o fiică: George Alexandru (10 ani) și Gloria (6 ani). Aceasta din urmă a venit pe lume după ce fostul lider al „spartanilor” a ajuns la pușcărie. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie extraconjugală cu avocata Simona Dana Voiculescu, ocazie cu care s-a mai ales cu o fiică, Andreina Carolyn Christine (14 ani). Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii: un băiat, pe nume Milan și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre