Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a întors din vacanță, iar cineva i-a făcut o mare surpriză. S-a lăsat cu inimioare

Oana Roman s-a întors din vacanță, iar cineva i-a făcut o mare surpriză. S-a lăsat cu inimioare
Situația dintre Oana Roman și Marius Elisei pare să fie pe făgașul cel bun. E posibil să se lase cu o împăcare mai repede decât s-ar aștepta cineva.

Cu câteva luni în urmă, Oana Roman a declarat hotărâtă că nu mai e nimic între ea și Marius Elisei, acum lucrurile par să fie cu totul altfel.

Oana Roman a petrecut o minivacanță de vis alături de fetiță și prieteni de familie în Bulgaria, iar la întoarcere a fost așteptată cu o surpriză, care a bucurat-o enorm. „Cineva” le-a făcut fetelor o mâncare delicioasă, iar bruneta n-a putut să rateze ocazia să nu posteze o fotografie cu preparatul culinar, dar și câteva cuvinte și o inimioară.

Oana Roman, mai echilibrată ca niciodată

„A gătit cineva pentru noi…”. Mai mult ca sigur că acel cineva este Marius Elisei, alături de care, în ultima perioadă, Oana petrece tot mai mult timp. De altfel, ea a declarat cu puțin timp în urmă că situația dintre cei doi e din ce în ce mai bună și nu ar exclude o nouă împăcare.

Bărbatul a scos fetele în oraș  și de 8 martie

De ziua femeii, Oana și Isabela și-au asortat ținutele și au plecat la întâlnire cu Marius Elisei, care le-a chemat la o întâlnire pentru a le oferi un cadou de 8 martie. „Eu cu Isa ne purtăm asortate, mai nou. Ne-am pregătit ținutele special pentru luna martie.

Oana s-a întors după o binemeritată vacanță în Bulgaria

Marius a sunat-o pe Isa, a zis să ne vedem cu toții ca să ne ofere câte un cadou de 8 martie. Și de 1 martie, el s-a văzut cu Isa, i-a cumpărat mărțișoare. Și de ziua ei, i-a luat cadou, pentru că noi atunci am fost plecate în Egipt și nu apucase să i-l dea”, a spus Oana Roman.

Oana susține că ar face orice de dragul Isabelei

De asemenea, Oana a mărturisit că de dragul fiicei sale, face orice și vrea ca relația dintre ea și fostul soț să fie una normală. Pe de altă parte, ea a mărturisit într-o emisiune a lui Dan Capatos cum s-a comportat Marius Elisei cu ea și cât de supărată a fost.

Oana s-a asortat cu fiica sa, Isabela și au plecat la întâlnire cu Marius Elisei

„Până la urmă noi trebuie să avem o relație cât se poate de normală și de civilizată, de dragul copilului. Trebuie să fim prieteni. Eu nu înțeleg chestia asta că nu ne mai vorbim, că nu ne mai vedem. O să-i treacă și cu datul block! Eu sunt foarte bine! Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine așezată în viața mea”, a povestit Oana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre