Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman se plânge că e victima bullying-ului. Vedeta le transmite tuturor că nu se lasă

Oana Roman se plânge că e victima bullying-ului. Vedeta le transmite tuturor că nu se lasă
Chiar dacă e femeie singură, Oana Roman nu se sperie de jignirile care i se aduc. Vedeta a mărturisit că este victima bullying-ului de peste 30 de ani.

Oana Roman s-a enervat îngrozitor pentru că primește tot felul de jigniri pe contul de socializare. De 30 de ani e victima bullying-ului, dar s-a ajuns prea departe și vrea ca toate vorbele grele să se oprească.

Oana Roman a postat un videoclip pe contul de socializare în care le-a explicat internauților situația complicată prin ce trece. Vedeta susține că a început să i se spună că ea și Petre Roman ar trebui să ajungă „în pușcărie”, iar asta pur și simplu inadmisibil. Vedeta se plânge și de faptul că multă lume îi dă report la postare, iar postarea este ștearsă de „algoritm”.

„Nu e ok să vărsați numai mizerii în capul meu în mod gratuit”

„Sunt victima bullying-ului, a hărțuirii și jignirilor publice de peste 30 de ani. Mai nou, cu rețelele sociale lucrul ăsta s-a acutizat foarte tare. Când și eu odată fac o postare în care spun domne, nu e ok ce faceți, nu e ok să mă înjurați, nu e ok să mă amenințați, nu e ok să spuneți că ar trebui să fiu la pușcărie și eu și tata. Nu e ok să vărsați numai mizerii în capul meu în mod gratuit. Ce face algoritmul? Îmi șterge postarea pentru că dați report. Adică voi, ăia, care mă înjurați și mă călcați în picioare când vă răspund decent, tot voi dați report.

„Pentru că nu știți cum să vă descărcați nemulțumirile, neîmplinirile, nefericirile, problemele decât înjurând pe alții”

Este ceva rău de tot. Nu știu unde o să ajungem. Repet, duc înjurături inimaginabile, jigniri inimaginabile de foarte multe zeci de ani, și le duc zic eu, bine. Pentru că dacă mă interesau, nu eram azi aici. Dar mai trag semnale de alarmă câteodată și nu înțelegeți mulți dintre voi nimic. Din păcate, singurul lucru pe care îl înțelegeți este că vreți să-mi dați report tot voi mie și nu vă potoliți. Pentru că nu știți cum să vă descărcați nemulțumirile, neîmplinirile, nefericirile, problemele decât înjurând pe alții, că atât reușiți să faceți.

Haideți să încercăm să gândim mai constructiv, să combatem cu argumente, nu cu înjurături și să ne vedem de treaba noastră. Dacă vi se pare că spun ceva interesant ascultați, dacă nu, treceți mai departe. Că dacă înjurați și dați report, nu rezolvați nimic. Eu tot aici o să fiu, să știți, vă pup”, a fost mesajul Oanei Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre