Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Zurli, supusă bullying-ului în copilărie. A suferit foarte mult

Fetița Zurli, supusă bullying-ului în copilărie. A suferit foarte mult
Gașca Zurli este un proiect care, de ani buni, bucură milioane de copii din România, dar și o afacere de succes. Una educativă, căci toate spectacolele sunt, în fond, lecții de viață și de bună purtare pentru copii și părinți. Mihaela Retegan pornit totul cu gândul la fiica ei, Maya și a creat o trupă în care se regăsesc multe personaje, între care și Fetița Zurli. Ea e cea mai îndrăgită. Povestea ei de viață însă, e șocantă.

Mereu zâmbitoare pe scenă, de 13 ani dă viață celui mai îndrăgit personaj din Gașca Zurli. Veronica (Vero) Căliman e Fetița Zurli și spune că personajul pe care îl interpretează i-a adus „vindecare”. Nu a avut o viață ușoară: actrița și-a pierdut tatăl la vârsta de 7 ani, apoi a fost supusa bullying-ului în copilărie și a suferit foarte mult. Tânăra actriță în vârstă de 34 de ani a decis să vorbească despre drama pe care a traversat-o din cauza înălțimii ei mici care, mai târziu, i-au asigurat o carieră de succes pe scenă.

Fetița Zurli, supusă bullying-ului în copilărie

„În adolescență, unii sau alții strigau după mine pe stradă…ponei. Nu puteam să mă apăr altfel, decât răspunzând destul de naiv: citește o carte sau bine ca ești tu maimuță. În fine, în timp mi s-au rafinat răspunsurile până am ajuns la: înălțimea mea e undeva deasupra capului ( și făceam semn cu mâna cât de sus puteam deasupra capului, evident) nu oricine poate s-o vadă!!!

Fetița Zurli a trăit o dublă dramă în copilărie (Sursa foto: Instagram)

Abia mai târziu mi am dat seama ce ziceam eu la 15 ani și că de fapt, am reușit chiar să mă conving că așa e, că pot fi cât de înaltă vreau să fiu, că înălțimea nu are nici o legătură cu vreo unitate de măsură. Acum vă spun sincer că sunt mândra, sunt foarte mândra de fetița speriată care a reușit să nu-și rămână mică, doar pentru că așa o vedeau alții.

Fetița Zurli – actrița Vero Căliman povestește că a fost hărțuită în copilărie deoarece era mică de statură (Sursa foto: Instagram)

Acum nu-s chiar așa dusă cu pluta să-mi imaginez că sunt cât o clădire din Toronto sau poate…. mă mai gândesc”,  a scris Fetița Zurli –  Vero Căliman pe rețelele sociale. A plecat de câteva zile în Canada, de unde a făcut mai multe postări cu locurile pe care le vizitează.

„Indiferent cum mă tratează oamenii sau situațiile în care mă găsesc, doar eu dețin puterea asupra zâmbetului, a bunătății și a compasiunii mele”, a mai notat tânăra din Gașca Zurli într-o postare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre