Invitată de Mihai Morar în podcast-ul său, drăgălașa fetiță Zurli și-a pus sufletul pe tavă și a povestit despre cel mai greu moment al vieții sale.
E vocea copiilor din România, cel mai iubit personaj din Gașca Zurli, iar simpla ei prezență le aduce tuturor bucurie în suflet. Ne trimite mereu „pupici cu sclipici”, știe să inventeze jocuri mai bine ca oricine, spune glume pe bandă rulantă, dansează și adoră să mănânce înghețată.
Dar dincolo de toate astea, sufletul îi plânge. Nu-și strigă durerea și n-a făcut-o nici atunci când tatăl său a plecat la ceruri. Era prea mică, dar a realizat că viața ei nu va mai fi niciodată cum a fost. N-a uitat acele momente și știe că vor rămâne undeva, în adâncul sufletului său curat.
Actrița Vero Căliman, tânăra care adoră lectura, pentru că „mă face să mă conectez cu mine”, a lăsat pentru prima dată deoparte costumul de fetiță Zurli și a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre marea ei pierdere: tata.
„L-am desenat, cred, pe toți pereții sălilor de spectacol din România”
„Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu. Din păcate, eu sunt un copil fără tată, el a murit când aveam eu 7 ani. Și mi-l imaginez. L-am desenat, cred, pe toți pereții sălilor de spectacol din România. De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau nu vreau soare, nu vreau lună, sunt momente foarte intime pentru mine.
Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine. Sper să-l fac fericit… am vorbit puțin de dimineață cu el și i-am spus: Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău. Dar… simt că mă ține de mână și că mă susține”, s-a destăinuit cea mai bună prietenă a copiilor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook