Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și-a găsit servici. Ceva deosebit se întâmplă din această toamnă

Oana Roman și-a găsit servici. Ceva deosebit se întâmplă din această toamnă
Toamnă cu surprize mari pentru Oana Roman. Aceasta le-a dat fanilor săi vestea care-i va schimba viața. Iată despre ce este vorba.

Oana Roman a schimbat totul din această toamnă. Nu doar că Isabela a fost mutată la altă școală, dar Oana Roman va fi profesor în aceeași instituție de învățământ. După ce a stat de vorbă cu directorul școlii, s-a decis ca Oana Roman să predea cursuri de bune maniere.

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport.

„Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate”

Și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Oana Roman va fi profesor la școala unde învață fiica sa

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

De ce și-a mutat Oana Roman fiica de la școală

Nu cu mult timp în urmă, Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare și care este motivul pentru care a făcut această schimbare cu fiica sa, Isabela. „Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet.

Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord, sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre