Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și alte patru vedete își aduc copiii într-un show inedit. Din cine e alcătuită echipa  

Oana Roman și alte patru vedete își aduc copiii într-un show inedit. Din cine e alcătuită echipa  
Oana Roman o face vedetă de televiziune pe micuța Maria Isabela. ”Pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii!”

Încă din luna decembrie, Oana Roman a anunțat că negociază cu o televiziune pentru un nou proiect. Iată că au bătut palma și din 14 ianuarie începe show-ul. Fiica fostului premier Petre Roman vrea să își facă fiica de 6 ani vedetă de televiziune.

Oana Roman își  face fiica vedetă de televiziune

Oana Roman va fi din nou pe ”sticlă”, dar nu singură, cu cu fiica ei de 6 ani, Maria Isabela.

Cele două vor fi prezente în noul sezon al reality show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la postul Antena Stars.

De luni, 14 ianuarie, celor trei mămici celebre gazde ale emisiunii, Elena Ionescu, Roxana Vancea și Sânziana Buruiană şi picilor lor li se vor alătură încă două vedete foarte iubite, însoţite de fiicele lor.

Isabela şi Petra, fiicele Oanei Roman şi Cristinei Şişcanu, sunt cele mai recente achiziții ale grupului piticilor. Mamele lor vor povesti situaţii inedite și aspecte din viaţa lor de familie, căci ambele sunt familiste convinse, așa cum au mărturisit în mai multe rânduri.

“Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat fiica lui Roman, citată de evz.ro.

Cristina Șișcanu vine cu fiica ei, Petra

Fosta jurnalistă a trustului Intact, Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a primit cu entuziasm propunerea de a se alătura acestui proiect.

“Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici”, a declarat Cristina Şişcanu.


Lora, din nou în cărți la Pro Tv. Pentru ce emisiune a semnat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre