Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, vacanță în Franța cu peripeții. Ce a găsit la hotel după o plimbare într-un Paris friguros

Oana Roman, vacanță în Franța cu peripeții. Ce a găsit la hotel după o plimbare într-un Paris friguros
Vacanța din Franța e ca o binecuvântare pentru Oana Roman și fiica ei, Isabela. După o perioadă foarte grea, acestea încearcă să uite de tot ce a fost rău și să se bucure de frumusețea Parisului.

Un singur lucru nu e pe gustul Oanei Roman: la Paris e foarte frig, dimineața termometrul arătând doar șapte grade. Dar asta nu le-a împiedicat pe fete să cutreiere unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.

Cartierul St. Germain, „cel mai mișto vibe parizian”

După ce au luat un mic dejun franțuzesc ca la carte, Oana Roman alături de fiica sa au plecat la plimbare, la pas, prin Franța. Vedeta i-a arătat Isabelei Galeriile La Fayette, „cel mai frumos magazin din lume, o adevărată operă de artă”, apoi fetele au ajuns în Cartierul St. Germain, „cel mai mișto vibe parizian”.  Nu a fost ratată nici cea mai celebră cafenea literară din lume, Les Deux Magots, care datează din 1885, ”locul unde veneau să se întâlnească și să discute cei mai scriitori și personalități artistice”.

Oana Roman a suportat eroic frigul din hotel

După ce au înghețat de frig prin Paris, Oana și Isabela s-au reîntors la hotel pentru că aveau nevoie să se încălzească. Dar, ce să vezi? În cameră era la fel de frig ca și afară, așa că vedeta a fost obligată să stea sub plapumă. Vedeta s-a filmat înfrigurată și le-a spus totul fanilor săi. „Un frig care ne-a intrat în oase…

Am venit la hotel să ne  încălzim puțin… dar sub pătură, căci căldura în hotel e oprită. În mod normal ar trebuit să fie deja foarte cald afară și a surprins pe toată lumea acest val de frig venit după multe zile călduroase. Azi a fost chiar foarte frig”, a fost mesajul Oanei Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre