Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman vrea să se plimbe cu rulota. Iată cine a păcălit-o de 1 aprilie

Oana Roman vrea să se plimbe cu rulota. Iată cine a păcălit-o de 1 aprilie
De când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman e mai bine ca niciodată. Și-a revenit și-și trăiește viața la maxim.

S-a gândit că poate, poate, va trece de ziua de 1 aprilie fără să fie păcălită, dar nu i-a ieșit. Mai ales că cea care i-a făcut „figura” a fost chiar micuța ei.

Oana Roman le-a povestit fanilor săi un moment care a stârnit râsete. Pentru că astăzi e 1 aprilie, fetița vedetei s-a gândit să o păcălească pe mami. Fără să realizeze ce ar putea urma, micuța i-a propus Oanei să-i facă o cafea, doar că atunci când a băut-o, și-a dat seama că avea în ea… sare.

„Eu mi-am luat pe ziua de astăzi păcăleala de 1 aprilie, de la domnișoara de aici, din spate, care s-a oferit să-mi facă o cafea. Numai că, mi-a pregătit cafea cu sare. Voi v-ați luat păcăleala de 1 aprilie până la ora asta?”, a spus Oana, râzând.

Oana le-a arătat fanilor și mașina visurilor sale

Chiar dacă e foarte mulțumită de mașina pe care o conduce, Oana Roman n-a putut să nu le spună fanilor și mai ales să le arate care e mașina pe care și-o dorește. E drept, aceasta valorează doar… 70.000 de euro. „Ca să știți că acesta este mașina visurilor mele. Decât… 70.000 de euro”, a scris Oana pe contul ei de Instagram.

Din ce în ce mai interesată de rulote

Până la mașina cea scumpă e drum lung, de aceea Oana Roman s-a gândit că nu ar fi rău deloc dacă ar închiria o rulotă și ar merge să cutreiere România în lung și în lat. De aceea, a început să caute un astfel de obiect la târgurile de specialitate. „Dacă vă spun unde sunt, nu mă credeți.

S-a deschis târgul de rulote și autorulote, și am venit să văd ce e pe aici, pentru că ne gândim foarte serios ca la un moment dat să închiriem așa ceva și să ne plimbăm prin toată România. Deocamdată”, le-a spus vedeta internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre