Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile
După ce l-a făcut de râs pe Alex Ashraf că a ales o „videochatistă”, Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare.

Fanii Oanei Zăvoranu sunt bucuroși de vestea primită de la brunetă. Alex Ashraf n-a lăsat-o singură în momentele grele.

O dragoste de peste zece ani nu se uită cu una, cu două, așa că Alex Ashraf a înțeles că singura femeie care îl iubește necondiționat este Oana Zăvoranu. Bărbatul a încetat să mai aibă vreo legătură cu amanta „videochatistă” și s-a întors acasă, la soția sa. Cei doi au apărut împreună, mână în mână zilele trecute, atunci când au depus plângere împotriva patronilor clădirii unde are clinica medicală care, spune Oana, au jefuit-o.

Alex Asraf și Oana Zăvoranu sunt din nou împreună. Au fost la poliție să declare că li s-a devastat clinica. Sursă foto: cancan

„Am luat totul de la zero. Amanta e moartă și îngropată”

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Cancan. Cel care ceruse divorțul a fost bărbatul.

„Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă”

Cu ceva timp în urmă, Oana a vorbit și despre cine e femeia care i-a luat bărbatul, povestind că Alex ar fi cunoscut-o pe rețelele de socializare. Asta n-ar fi fost nimic, însă soțul iubitor ar fi luat bani din casă pentru a se ocupa de locuința amantei și operații estetice.

„Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap”

„Nu mi-am dat seama ce făcea cu banii, el lua așa câte puțin, câte puțin, fără să-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex să umble…Tot timpul îl stresa că vrea să fie vedetă. El e ca într-o pușcărie acolo, trebuie să-i spună tot ce face. I-a făcut până și labioplastie… I-a făcut casă, i-a luat mașină, i-a plătit operațiile estetice. Ea nu avea nimic, nici măcar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie.

Alex Asraf a înțeles că nu poate trăi fără iubita lui soție

„Cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea femeie? E rușinos”

Alex a cunoscut-o pe Tik Tok. Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca bărbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți câinii ăleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva?”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre