Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Să știe „toate neavenitele și neaveniții…”

Oana Zăvoranu a dat vestea cea mare. Să știe „toate neavenitele și neaveniții…”
După doi ani în care a încercat să-și rezolve problemele, Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea pe canalul de Youtube. Vestea i-a bucurat pe fanii vedetei.

După ce a primit mesaje pe bandă rulantă de la fani care îi cereau să fie prezentă din nou în spațiul public, Oana Zăvoranu a dat vestea mult așteptată.

În anul 2021, Oana Zăvoranu și-a lansat pe Youtube propria emisiune online, în care le-a luat la puricat pe multe dintre vedetele României. E adevărat că s-a lăsat și cu procese, Oana fiind acuzată de defăimare. Unele au câștigat, iar Querida a dat bani din buzunar, altele au pierdut, dar bruneta nu se lasă. Revine cu forțe proaspete și le promite fanilor că dacă nu zilnic, măcar odată la două zile îî va bucura cu prezența sa. Și are încredere că „tot ce vă voi spune o să vă miște la propriu”.

„Mi se spune demult că e nevoie de mine, de vocea mea”

„Nu știu dacă zilnic, dar măcar la două zile am să revin pe canalul meu de YouTube, cât și pe Facebook, posibil și pe Instagram. Cu opinii pertinente la zi legate de modă, politică, credință, viață, psihologie, trezire spirituală, bani, demnitate, curaj și multe alte subiecte pertinente. Că văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și muștesc de idei și păreri de ne-am…

Oana Zăvoranu se întoarce cu forțe proaspete

Fără experiența vieții, fără cunoștințe sau drept de a emite opinii care să îi tulbure sau oripileze pe alții. Mi se spune de mult că e nevoie de mine, de vocea mea, de spiritul meu de lider, de personalitatea mea puternică care nu a reușit să fie înăbușită în profida tunurilor puse pe mine în toate direcțiile.

„Măcar de data asta am încrederea că tot ce vă voi spune o să vă miște la propriu”

Tocmai de către dușmani perfizi care stau ascunși. (…) Așa că am decis ca de săptămâna asta spre final, după o lansare cu succes și o binecuvântare de la cel de sus să mă întorc. (…) Cât am putut v-am făcut bine și am plătit la fiecare cuvânt. Fără voi, cei cărora v-am deschis mintea, să mă susțineți.

Măcar de data asta am încrederea că tot ce vă voi spune o să vă miște la propriu. O să vă facă să înțelegeți că nu mai merg tolerate caracterele lipsite de orice Dumnezeu, că voi puteți schimba ceva, stând cu brațele încrucișate nu se va întâmpla nimic. Trebuie să puneți în aplicare ceea ce vi se spune că e corect de către oameni avizați, nu de către toate rapandulele. Ne vedem peste tot”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre