Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a început anul cu altă pagubă. Se golesc conturile Queridei

Oana Zăvoranu a început anul cu altă pagubă. Se golesc conturile Queridei
În anul 2020, Oana Zăvoranu se războia cu toate influencerițele din România. Acum plătește ponoasele. Are din nou pagubă.

Problemele n-o lasă pe Oana Zăvoranu nici în 2024. La câteva zile de când am intrat în noul an, vedeta are pagubă din nou. A pierdut procesul cu Adelina Pestrițu și, vrea, nu vrea, va trebui să scoată din buzunar 10.000 de lei.

Printre vedetele pe care Oana Zăvoranu le-a luat peste picior se numără și Adelina Pestrițu, pe care bruneta a numit-o în nenumărate rânduri „Pinochio”. Adelina a fost atunci foc și pară și a dat-o în judecată pentru hărțuire și defăimare. Dosarul a fost judecat în recurs, iar Oana Zăvoranu a pierdut și va trebui să plătească cu titlu de despăgubiri suma de 10.000 de lei. Alte influencerițe pe care Oana le-a pus la zid au fost Oana Roman, Anda Adam, Alina Ceușan și Cristina Ich.

„(…)nu are nicio ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor”

”Pe locul 5 este Pinocchio cel manierat. Este în topul ăsta pentru că este una dintre cele mai mari mocangioaice cu ștate de plată (…). Totul este o harneală și o vrăjeală, pentru că femeia mocangește tot. Pentru că nu are nicio ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor și că a fost nevasta lui Vârciu”, este una dintre declarațiile făcute la acea vreme de Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a făcut-o KO pe Oana Zăvoranu. Sursă foto: instagram

„S-a dus și l-a vândut pe Vârciulică”

”Cine este, măi, practic, fetișoara asta? Este o fetișoară care acum 6 ani, 7 ani, nu știu când, a venit timid pe boxe (…) S-a dus și l-a vândut pe Vârciulică (…) pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din mia aia 500 de euro și-a luat o gentuță, că își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel o gentuță”, a scris atunci Oana pe contul de socializare.

Oana e obligată, pe cheltuiala ei, să publice într-un ziar de circulație națională decizia instanței

Potrivit informațiilor oferite de Gândul, pe lângă cei 10.000 de lei care trebuie să-i dea, Oana Zăvoranu e obligată să șteargă toate postările de pe conturile de socializare. Și să publice, pe cheltuiala proprie, pe un ziar de circulație națională, decizia instanței, după ce aceasta va fi definitivă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre