Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a învins-o pe Anda Adam la proces și a pierdut cu Ich. Continuă războiul online

Oana Zăvoranu a învins-o pe Anda Adam la proces și a pierdut cu Ich. Continuă războiul online
Oana Zăvoranu continuă să atace creatorii de conținut din online-ul românesc. Chiar dacă aceștia au decis să o reclame, Querida nu se lasă.

După ce Querida a atacat mai multe vedete pe rețelele de socializare, cinci dintre acestea au decis să o dea în judecată. Oana Zăvoranu a câștigat prima luptă din războiul pe care l-a pornit, în mediul online, în procesul cu Anda Adam.

Oana Zăvoranu, o victorie și o înfrângere

Oana Zăvoranu a obținut o victorie în fața Andei Adam. La fel ca alte creatoare de conținut din România, Anda Adam s-a simțit atacată și a reclamat-o pe Oana Zăvoranu. La fel au făcut și Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceaușan.

Querida s-a întâlnit și cu Cristina ICH în instanță. Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de aceasta. ICH a reușit să obțină în instanță o decizie împotriva actriței. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea Cristinei și o obligă pe Oana Zăvoranu să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia.

„Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana.

Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

După cum se vede din postarea de mai sus, Oana Zăvoranu nu și-a pus imediat lacăt la gură ci a anunțat, în stilul caracteristic, ce s-a întâmplat la proces. Dar și ce va urma!

Recomandare pentru vaccinul Moderna: alergicii nu se vaccinează

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre