Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu are coșmaruri din cauza proceselor pe rol. Averea ei se evaporă

Oana Zăvoranu are coșmaruri din cauza proceselor pe rol. Averea ei se evaporă
Scandalul dintre Oana Zăvoranu și fostul său impresar nu s-a terminat nici acum. Bărbatul o cheamă din nou în judecată.

Victor Ilașcu nu se lasă. I-a pus gând rău Oanei Zăvoranu și o plimbă din nou prin tribunale.

Oana Zăvoranu are coșmaruri din cauza proceselor pe rol. A mai venit o belea pe capul focoasei brunete

Victor Ilașcu, fostul impresar al Oanei Zăvoranu o cheamă pe brunetă din nou în fața instanței. Acum îi cere 10.000 de lei cu titlul de pretenții. E posibil ca totul să se întâmple pentru că Oana nu și-ar fi respectat contractul cu el. Nu demult, el a executat-o silit pe Oana, pentru suma de 150.000 de lei. Să nu uităm că și clinica Oanei îi datorează tot lui suma de 60.000 de lei, așa cum a hotărât instanța.

Câți bani mai are vedeta de dat

Nu este singurul proces pe care Oana îl are. Un centru de analize din Otopeni are bani de încasat de la Oana și a dat-o în judecată, iar un laborator a analiză a sângelui îi cere să plătească 130.000 de euro. La toate aceste belele se adaugă și un scandal care a avut loc anul trecut între soțul Oanei Zăvoranu și o asistentă, care l-a acuzat pe Alex de vătămare corporală.

Femeia susține că atunci când a îndrăznit să-și ceară salariul, Alex Ashraf și-ar fi ieșit din minți și ar fi agresat-o fizic. A fost atunci nevoie de intervenția oamenilor legii pentru ca scandalul să fie oprit. Oana i-a luat apărarea soțului, ba chiar l-a felicitat pentru cum a gestionat situația.

„Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații”

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic.

Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam. Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Fanatik.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre