Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, atacată dur. A fost numită „Chucky, frustrata pământului”

Oana Zăvoranu, atacată dur. A fost numită „Chucky, frustrata pământului”
Oana Zăvoranu dă de pământ cu vedetele. După ce a atacat-o dur pe soția lui Flick, aceasta a luat atitudine. Cum s-a apărat Denisa Filcea.

Soția lui Flick a avut o reacție incredibilă la adresa Queridei. Oare ce va face de acum încolo Oana Zăvoranu?

Oana Zăvoranu, atacată dur. A fost numită „Chucky, frustrata pământului”

Denisa Filcea, soția lui Flick e foc și pară în mediul online, după ce a fost atacată de Oana Zăvoranu. Aceasta a pus punctul pe I și i-a spus brunetei tot ce are pe suflet. Mai mult, Denisa a numit-o pe Oana „Chucky frustrarea întruchipată” și avut o reacție incredibilă în câteva mesaje dure.

Cum a provocat-o Denisa pe Oana Zăvoranu

Frumoasa soție a lui Flick i-a satisfăcut curiozitatea Oanei povestind cine sunt părinții ei și, nu în ultimul rând, a provocat-o să spună tuturor românilor despre realizările ei.

„Dacă tot era curioasă Chucky, frustrata pământului, despre părinții mei, îți mulțumesc că mi-ai ridicat-o la fileu. Și pot să mă laud cu ei fără să pară o laudă. Trebuia să fii un pic inteligentă să-ți dai seama că nu e ok să faci asta. Tatăl meu e doctor în Agricultură, membru al Academiei de Științe de la Budapesta, a scris cărți, am pierdut numărul…

Nu știu câte, zeci de lucrări în toată lumea, lucrări științifice. Nu o să spun unde lucrează, pentru că nu vreau să pară că mă laud chiar atât de tare cu funcția lui. Chucky, dacă mai ești curioasă de ceva, te aștept să mă întrebi.

Și te provoc și eu să ne vorbești despre familia ta, despre realizărilor lor, și în special despre ale tale și lasă criticatul oamenilor, vorbește-ne despre tine”, i-a transmis Denisa războinicei Oana Zăvoranu.

„Ești ultimul om, mi-e greață de tine”

În altă ordine de idei, Denisa a fost extrem de enervată în momentul în care Oana Zăvoranu a folosit cuvântul „mă-ta”. În acel moment, soția lui Flick a spus că asta înseamnă că e lipsită de educație și creier.

„Fac această postare cu dedicație pentru Chucky – frustrarea întruchipată. Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei; sunt tot ceea ce tu nu ai putea fi dacă te mai naști de 100 de ori! Iar pentru faptul că ai vorbit despre acest ÎNGER spunându-i „mă-ta” denotă lipsa ta totală de creier și educație.

Ești ultimul om. Mi-e greață de tine”. Simplul fapt că nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții (ca tine) nu înseamnă că îi țin ascunși. Data viitoare mai pune mâna și informează-te”, a spus, enervată la culme, Denisa.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre