Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Zăvoranu, blestemată de Pepe? E incredibil ce i s-a întâmplat divei

Exclusiv. Oana Zăvoranu, blestemată de Pepe? E incredibil ce i s-a întâmplat divei
Două căsnicii ratate și mai multe relații eșuate. Așa sună viața sentimentală a Oanei Zăvoranu. Cu doar câteva zile în urmă i-a spus adio și lui Alex Ashraf. Să fie oare blestemată de vrăjitoare sau de Pepe, căruia i-a frânt inima?

De când s-a despărțit de Pepe, Oana Zăvoranu pare să nu se mai liniștească. Când credea că l-a găsit pe bărbatul vieții, Alex Ashraf a înșelat-o cu „o femeie de moravuri ușoare”, după cum spune ea. Să fie blestemată bruneta?

După despărțirea de Pepe, Oana Zăvoranu a încercat să-și rezolve problemele apelând la ajutorul unui vânătoare după ce a fost contactată de una dintre acestea. Dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și vedeta s-a întors împotriva lor. Au urmat procese, vrăjitoarele au fost condamnate la înșelăciune. Dar femeile nu au stat degeaba, iar când au fost arestate, rudele acestora au mărturisit că au aruncat un blestem greu asupra Oanei și a mamei sale, care a fost martor la proces. Se pare că asupra celor două femei au fost aruncate legături grele de magie.

Mama Oanei a murit la două luni după ce vrăjitoarele au fost condamnate

Să fie oare doar o simplă întâmplare că Marioara Zăvoranu s-a stins din viață la exact două luni de când instanța le-a condamnat pe Melissa și Vanessa la trei ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de șase ani, plus plata a 10.000 de euro către Querida? Dar lucrurile nu s-au terminat aici, pentru că Oana, femeie puternică și dezlănțuită, a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce a luat un pumn de pastile. A avut noroc pentru că medicii au reușit să facă imposibilul.

Blestemată și de Pepe?

Pepe și Oana s-au despărțit printr-un divorț cu scandal care a uimit întreaga țară, iar cei doi au aruncat cu noroi unul în celălalt multă vreme. Deși cei doi s-au iubit enorm, artista l-ar fi înșelat cu Tudy, iar Pepe a văzut totul.  „Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură.

La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.”, a povestit atunci Pepe.

„Credeți-mă, am să-i răcoresc pe toți”

După ce casa i-a fost devastată (furt între soți, cum au spus avocații), Pepe a fost invitatul lui Cătălin Măruță. Artistul s-a enervat cumplit și a reacționat cum nimeni nu l-a văzut vreodată. „Credeți-mă, am să răcoresc nu pe toți dușmanii Oanei, ci și pe toți telespectatorii care nu au suportat-o vreodată, ci și pe toți cei care au iubit-o și au văzut în acest scandal că nu are dreptate.

O fac pentru lume. Am să vă răcoresc pe toți. Și toți cei implicați în această acțiune de jaf, toți trebuie să plătească, altădată să se mai gândească. Eu nu vorbesc, eu sunt mai cumințel, așa, tac. Dar ști cum e cu proverbul ăla, cu mutul. Vă iau, din casă pe toți vă iau”, a izbucnit atunci Pepe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre