Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu face eforturi mari să-și vândă costumele de baie. Prețuri mai mici ca la tarabele din piață

Oana Zăvoranu face eforturi mari să-și vândă costumele de baie. Prețuri mai mici ca la tarabele din piață
Au început să apară tot mai multe zvonuri că averea pe care regretata Marioara Zăvoranu i-a lăsat-o Oanei Zăvoranu s-a cam dus pe apa sâmbetei. Vedeta își vinde acum costumele de baie la prețuri de tarabe din piață.

Cu câteva zile în urmă, Oana Zăvoranu și-a scos la vânzare celebrele sale costume de baie. Pentru că nimeni nu vrea să le cumpere, a scăzut drastic prețul. Au ajuns să coste cât hainele cumpărate de la tarabele din piețe.

10 euro un costum de baie Oana Zăvoranu. Cine mai dorește, cine mai poftește… Din nefericire pentru Querida, indiferent cât de speciale ar fi acestea și cât de fierbinte ar fi vara, nimeni nu vrea să le cumpere. Deși Oana le face publicitate cât poate pe conturile de socializare. Nu doar costumelor de baie, pentru că bruneta a pus la vânzare și rochițe și alt accesorii, la prețuri derizorii. Iar dacă altădată domnițele se înghesuiau, ca un făcut, e mult prea multă liniște.

Colecția de haine a fost un fiasco total

Oana Zăvoranu a încercat să se relanseze în afaceri și cu colecția de haine, dar din nefericire din acest lucru nu a funcționat. Deși de bună calitate, hainele nu au fost pe gustul româncelor, iar vedeta a recurs la reduceri mari. Querida a încercat să repună pe picioare și clinica, dar nici aici n-a avut prea mult noroc și singura soluție a fost să declare faliment. Cu multe procese pe umeri, printre care unul cu Adelina Pestrițu, pe care a denigrat-o și care i-a cerut acum daune, Oana Zăvoranu mai are o speranță. O dorință veche pe care încearcă să o facă să devină realitate: actoria.

Oana speră încă în „proiecte cinematografice adevărate”

Oana Zăvoranu își vinde costumele de baie cu 10 euro/bucata

Oana Zăvoranu vrea să le ofere românilor „proiecte cinematografice adevărate”, dar pentru că bani nu sunt, a făcut apel la persoanele potente financiar. Cine vrea să o ajute să îi scrie pe Instagram sau pe adresa personală. Oana Zăvoranu promite că ea și echipa vor face tot ce e nevoie pentru ca lucrurile să iasă așa cum scrie la carte.

Oana: „Vrem să facem calitate pentru cei care au obosit zapând printre filme și seriale…”

„Personal sunt un om de încredere și am atât echipa dornică să muncească la un proiect cinematografic de succes, oameni sătui să se ‘prostitueze’ pentru niște bani lucrând la proiecte infecte și puerile. Cât și actori valoroși care pot fi puși în valoare de un scenariu și un rol puternic și bun…regizor avem.. bani însă ne trebuie. Nu extrem de mulți că nu ciordim.. vrem să facem calitate pentru cei care au obosit zapând printre filme și seriale”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Din păcate, până acum nu a apărut nicio veste bună despre vreo investiție sau donație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri