Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu face față cu greu problemelor. Querida a transmis un mesaj plin de durere

Oana Zăvoranu face față cu greu problemelor. Querida a transmis un mesaj plin de durere
A terminat 2022 așa cum nu și-ar fi dorit și a început un 2023 cu multe greutăți. Dar Oana Zăvoranu nu se lasă.

Nimeni nu și-ar dori să fie în pielea Oanei Zăvoranu. Trece prin momente complicate, dar e convinsă că Dumnezeu nu o lasă.

Pentru că în ultima perioadă nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare, fanii s-au îngrijorat de soarta Oanei Zăvoranu. Bruneta a tras aer adânc în piept, a recunoscut că trece prin probleme grave, dar i-a avertizat pe toți cei care au trădat-o că situația nu va rămâne așa.

„Voi fi mai activă pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir”

„N-am murit. Mă confrunt cu probleme grave pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în prietenii mizere și te lași furat de hoții care strigă hoții. Sau de frați și surori, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir.

Adevărul întotdeauna triumfă. Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la nimeni, o să câștige, se înșală amarnic”, a fost mesajul postat recent de Oana Zăvoranu.

Trădată de Alex Ashraf?

Presa preciza că Oana ar fi avut probleme și cu soțul căruia i s-ar fi aprins călcâiele după o altă femeie. Acesta ar fi luat din casă suma de 20.000 de euro, apoi a plecat cu amanta în țările calde, la relaxare. Doar că la întoarcere, în avion, a fost recunoscut de un fan al Oanei care l-a imortalizat alături de noua cucerire, iar fotografia a ajuns în posesia Queridei.

Așa cum o știe toată lumea, e clar pentru toată lumea ce a făcut războinica. Din nefericire, spun sursele, Alex și-a mai luat o palmă și de la fata pe care a scos-o în lume, după ce a aflat că frumusețea îl înșală cu un domn mai în vârstă și cu buzunarele pline.

Oana nu a comentat nimic legat de acest subiect, dar a trimis un mesaj pe contul de socializare, în care le-a spus tuturor că nimeni nu o poate învinge, pentru că a schimbat „tehnica”. Rămâne de văzut în ce fel va acționa de acum încolo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre